Biegiem przez zycie

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Roland8
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Właśnie dostałem tą książkę do rąk lecz bez płyty.Stąd moje pytanie czy na tej płycie pojawiają się jakieś zagadnienia które nie są zamiszczone w książce.Nie wiem czy warto się fatygować by dosłano mi płyte.Zamówiłam książkę na empik.com
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tak, są. Wg mnie płyto są wartościowe, tzn choćby to jak Jurek pokazuje niewłąściwe style biegania.
Roland8
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A co dokładnie ta płyta zawiera?Czy oprócz techniki biegu są tam pokazane jakieś ćwiczenia?
Awatar użytkownika
trinity
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zajrzył do książki - tam od strony 230 przez kilka kolejnych są opisane różne ćwiczenia i na płycie one są pokazane.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

płyta zawiera filmy z ćwiczeń ogólnorozwojowych w hali i z ćwiczeń , które wykonuje się na świerzym powietrzu, te pierwsze są szczególnie przydatne dla początkujących , ponieważ pokazują dokładnie krok po kroku jak dane ćwiczenie dokładnie wykonać
moim zdaniem warto, poza tym ćwiczenia pokazuje córka Jurka i dostaje notę 6 za artistic impression ;-)

napisz może do Jurka to Ci dośle
Tomek
Awatar użytkownika
milady_mi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja mam z płytą i moim zdaniem warto bo to jednak inaczej zobaczyć niż przeczytać.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ