bieganie w parku lazienkowskim
Wlasnie jestem w Wawie. Mieszkam przy Parku Laziekowskim i tu pytanie - nie mozna biegac po Parku? Ja biegam bladym switem, kolo 6.30, bede mogla wowczas pobiegac po parku? Aha i czy uzbiera sie 7 km? 

Dzieki Edda 
I owszem, park o 6.40 juz byl otwarty wiec nie ma problemu z bieganiem. Tylko espresso mi rano straszliwie brakowalo

I owszem, park o 6.40 juz byl otwarty wiec nie ma problemu z bieganiem. Tylko espresso mi rano straszliwie brakowalo

-
- Rozgrzewający Się
A wiecie do której godziny obowiązuje zakaz?
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
już jest wybrany nowy dyrektor łazienek, i jak gdzieś czytałem to chce znieść ten absurdalny zakaz w pierwszej kolejności.
a jeśli nie to można by do niego z petycją uderzyć!
a jeśli nie to można by do niego z petycją uderzyć!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48

Stara sprawa. Ja już kiedyś chciałem uderzać do Dyrektora Łazienek z petycją - ale po przemyślenie zrezygnowałem.
Wg mnie ten zakaz jest tylko po to, żeby Ochrona łazienek mogła kiedy to uzna za stosowne wyprosic kogos kto biega (zwlaszcza gdyby to były grupy zawodników).
Także biegajcie do woli, nikt sie do was nie przyczepi.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tu macie całą historię:
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=6857
Tylko zdjeć z naszego biegania nie ma bo wtedy miałem jeszcze inny serwer.
Ale zaznaczam, że ja juz nie jestem za "walką" o zniesienie zakazu bo jego i tak nie ma a gdybym był Dyrektorem Łazienek to bym go utrzymał.
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=6857
Tylko zdjeć z naszego biegania nie ma bo wtedy miałem jeszcze inny serwer.
Ale zaznaczam, że ja juz nie jestem za "walką" o zniesienie zakazu bo jego i tak nie ma a gdybym był Dyrektorem Łazienek to bym go utrzymał.
No wlasnie, wydaje mi sie, ze latem biegalam pare razy po poludniu i nikt nie zwrocil na mnie uwagi. Ba! Spotykalam innych biegajacych
Jednak dokopalam sie wczesniej watku wskazanego przez FREDZIA i stad moje watpliwosci co do mozliwosci biegania w Parku 
Ale przeciez... i tak najfaniej sie biega rano, jest zawsze szansa, ze zostawimy pierwsze slady na sniegu

Ale przeciez... i tak najfaniej sie biega rano, jest zawsze szansa, ze zostawimy pierwsze slady na sniegu