bieganie w parku lazienkowskim

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
airda

Nieprzeczytany post

Wlasnie jestem w Wawie. Mieszkam przy Parku Laziekowskim i tu pytanie - nie mozna biegac po Parku? Ja biegam bladym switem, kolo 6.30, bede mogla wowczas pobiegac po parku? Aha i czy uzbiera sie 7 km? ;)
PKO
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zakaz biegania jest od 10:00. Nie wiem, czy na noc park jest zamykany, ale zawsze można przeskoczyć przez plot jeśli go nie otworzą na czas
airda

Nieprzeczytany post

Dzieki Edda :)
I owszem, park o 6.40 juz byl otwarty wiec nie ma problemu z bieganiem. Tylko espresso mi rano straszliwie brakowalo ;)
smalolepszy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A wiecie do której godziny obowiązuje zakaz?
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

już jest wybrany nowy dyrektor łazienek, i jak gdzieś czytałem to chce znieść ten absurdalny zakaz w pierwszej kolejności.

a jeśli nie to można by do niego z petycją uderzyć!
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

świetny pomysł.

Mi kilka razy ostatnio zdarzyło się biegać po łazienkach po 10 i obyło się bez jakichkolwiek interwencji. Widzę meleksa to dla świętego spokoju przechodzę w marsz albo daję nura w boczną ścieżkę.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

:)

Stara sprawa. Ja już kiedyś chciałem uderzać do Dyrektora Łazienek z petycją - ale po przemyślenie zrezygnowałem.

Wg mnie ten zakaz jest tylko po to, żeby Ochrona łazienek mogła kiedy to uzna za stosowne wyprosic kogos kto biega (zwlaszcza gdyby to były grupy zawodników).

Także biegajcie do woli, nikt sie do was nie przyczepi.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tu macie całą historię:

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=6857

Tylko zdjeć z naszego biegania nie ma bo wtedy miałem jeszcze inny serwer.

Ale zaznaczam, że ja juz nie jestem za "walką" o zniesienie zakazu bo jego i tak nie ma a gdybym był Dyrektorem Łazienek to bym go utrzymał.
airda

Nieprzeczytany post

No wlasnie, wydaje mi sie, ze latem biegalam pare razy po poludniu i nikt nie zwrocil na mnie uwagi. Ba! Spotykalam innych biegajacych :) Jednak dokopalam sie wczesniej watku wskazanego przez FREDZIA i stad moje watpliwosci co do mozliwosci biegania w Parku :)

Ale przeciez... i tak najfaniej sie biega rano, jest zawsze szansa, ze zostawimy pierwsze slady na sniegu :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ