Tragiczna transmisja igrzysk na TVP

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja sobie ogladam na czeskiej 2 i jest wszystko bez zbednych komentarzy naszych polskich znawcow. Jak sie skonczy transmisja na zywo to zaczyna leciec powtroka wszystkiego i potem jeszcze wieczorem skrot wszystkiego. Od czechow i slowakow Korzeniowski powininen sie uczyc dyrektorowania w telewizji. Rownie dobrze mogli wziac kogos kto nie ma o tym pojecia i bylo by to samo i mniej by mu musieli placic. Dramat
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
PKO
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Biegów na 800m też nie pokazali, z wyjątkiem jednego... Naprawdę, nie przypominam sobie tak tragicznej transmisji czegokolwiek. Jest chaos, skoki z wydarzenia do studia i znowu do wydarzenia i w rezultacie nie wiadomo, o co chodzi, Dobrze, że są wyniki na żywo na IAAF i Eurosport.

Zresztą eurosport powinien Korzeniowskiemu wypłacać jakieś bonusy, bo żadna akcja promocyjna nie przyciągnęłaby im tylu widzów, co jego podejrzane działania w TVP.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Transmisja w USA chyba najlepsza od 20 lat . Duzo obiektywizmu , poprawna wymowa polskich nazwisk ( np. Anna Jesien ) i szeroki wachlarz pokazywanych konkurencji .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale w statystykach pokazują subiektywnie: ilość medali a nie jakościowo tak jak wg MKOL-u ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
patlak88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:U mnie ten link niestety nie działa, chociaż sprawdzam go od jakiegoś czasu.

Ta strona byc moze dziala tylko pod IE, u mnie pod firefoxem tez sie nie wczytuje, pozdro
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Transmisję w TVP były do... dupy. Za dużo gadania, za mało pokazywania różnych wydarzeń. Dużo rzeczy było też z odtworzenia. Przed Igrzyskami obiecywali, że będą wszędzie tam gdzie startują nasi, liczyłem, że w takim razie podczas niektórych transmisji będą się przełączać choć na chwilę aby pokazać jak walczą nasi sportowcy, niestety się tego nie doczekałem. Ogólnie tyle szumu było, jakie to te transmisje miały być a wyszła jedna wielka lipa.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

W TVP była taka "kawiarenka" :) w której siedzieli "eksperci" (sami wiecie, że często zabawni). I co jakiś czas nagle ktoś wpadał i z "łapanki" brał kogos do komentowania. :)
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na maratonie był Maciej Petruczenko z PS , transmisja w sumie ok ale TVP mogłaby się postarać i dać obraz z naszymi a tu nawet nie widziałem finiszu
Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ