Fotografia sportowa

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tomasz - zdjęcia natury i przyrody to inny dział. :)
Tu mówimy o fotografii sportowej.
Chyba, że mówisz o naturze w kontekście fotografii sportowej.
No to też na to raczej potrzebne są pieniądze.

Ruh - a poza tym Gudzowaty od jakiegoś czasu podobno zajmuje się właśnie fotografią sportową.
PKO
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jakbym miał trzy ciężarówki szmalu i pięćdziesiąt lat wolnego czasu to też bym może został w czymś mistrzem, choćby po to żeby nie ześwirować z nudów :hej:
A tak na poważnie to nie wiedziałem, no to super, poczekamy, zobaczymy.

PS Sory że się wtrącam (robię to wyłącznie w dobrej wierze), ale zajrzyj tutaj jeżeli jeszcze nie byłeś, pod koniec 10 strony: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... &start=135
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Trafia mi się okazyjnie (podobno) NIKON D80 z obiektywem 18-200 (oryginalny NIKOR - nie plastik). Nie jest to może jakiś mega profesjonalny sprzęt, ale z tego co wyczytałem w necie też nie jakaś tam zabawka. Warto dać za taki komplecik 1500 PLN?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jeśli w dobrym stanie to bierz - przyjrzyj się, czy obiektyw nie ma mechanicznych luzów, czy nie ma jakichś problemów z ostrością jak sie przyjrzysz zrobionemu zdjęciu?
Aparat jest czysty, matryca nie zabrudzona, nie uszkodzona ("bad pixels" - zdjęcie z założoną zaślepką powinno dac całkowicie czarny obraz)?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ