Za duzo profesjonalizmu na bieganie.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja dodam od siebie: za mało testów, przecież jest na forum kilku dystrybutorów, sprzedawców itp
Michał
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
-
- Stary Wyga
Co do planow treningowych zawodowcow - pewnie, ze publikowc! W koncu jest na forum sporo mocnych zawodnikow, ktorym moze sie to przydac. Co np. do mnie to oczywiscie tez pod warunkiem uzupelnienia artykulu o pewnego rodzaju sciagawke - co dany element treningu poprawia, dlaczego i dalczego w takim momencie (polaczeniu z innym elementem). Sam opis jednostek treningowych mi osobiscie da duzo mniej bez takiego "slowniczka".
Schudnąć bez wysiłku...się nie da!
-
- Wyga
Ja powiem, że całkowicie popieram taki profesjonalizm, bo gdzie by się dowiedzieć na przykład o minerałach w diecie biegacza, czy poczytać o porównaniach koszulek syntetycznych z bawełnianymi?
Myślę, że przeciętnego biegacza to pierwsze tak bardzo nie interesuje, to drugie - może bardziej, ale po czytaniu "mądrych" artykułów ma się szerszą wiedzę na dany temat, a to się może przydać nie tylko w życiu sportowy, a jeśli się nie przyda, to będzie to dla mojej satysfakcji.
Takich informacji raczej nigdzie w polskim Internecie nie przeczytamy, a tego czego nie ma na innych stronach, to będzie zawsze w cenie.
Inna sprawa, że nie wolno zapominać o początkujących, bo mało kto na początku jest w stanie wiele zrobić i aż chciałoby się powiedzieć, że biegacze, to nie tylko długodystansowcy, ale z tym, to wiem, że jest problem w redakcji.
Myślę, że przeciętnego biegacza to pierwsze tak bardzo nie interesuje, to drugie - może bardziej, ale po czytaniu "mądrych" artykułów ma się szerszą wiedzę na dany temat, a to się może przydać nie tylko w życiu sportowy, a jeśli się nie przyda, to będzie to dla mojej satysfakcji.
Takich informacji raczej nigdzie w polskim Internecie nie przeczytamy, a tego czego nie ma na innych stronach, to będzie zawsze w cenie.
Inna sprawa, że nie wolno zapominać o początkujących, bo mało kto na początku jest w stanie wiele zrobić i aż chciałoby się powiedzieć, że biegacze, to nie tylko długodystansowcy, ale z tym, to wiem, że jest problem w redakcji.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Bieganie.pl - staje się a może już się stało najlepszym serwisem biegowym w polsze ! Tu jest wszystko dla osób interesujacych się bieganiem czynnie lub biernie !
Brawo dla autorów !
Brawo dla autorów !
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Eee, no nie piszcie już takich laurek. 
Bez żadnego ścemiactwa powiem wam coś takiego.
Nasz serwis nie publikuje w tym momencie większości rzeczy które wg mnie byłyby bardziej popularne i częściej czytane niż to co teraz.
Jakie to są rzeczy - nie powiem bo nie chce podpowiadać kjonkurencji, która przeciez też to czyta.
Mam nadzieję, że w jakimś stosunkowo bliższym niż dalszym czasie uda się nam to o czym piszę opublikować i stworzyć takie warunki, że serwis będzie bardziej "responsywny" na potrzeby chwili.
Ukłony dla czytelników.

Bez żadnego ścemiactwa powiem wam coś takiego.
Nasz serwis nie publikuje w tym momencie większości rzeczy które wg mnie byłyby bardziej popularne i częściej czytane niż to co teraz.
Jakie to są rzeczy - nie powiem bo nie chce podpowiadać kjonkurencji, która przeciez też to czyta.

Mam nadzieję, że w jakimś stosunkowo bliższym niż dalszym czasie uda się nam to o czym piszę opublikować i stworzyć takie warunki, że serwis będzie bardziej "responsywny" na potrzeby chwili.
Ukłony dla czytelników.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z mojego punktu widzenia portal ewoluował do rangi serwisu dla lekkoatletów. Zawartość jest wyszukana, można się zastanawiać czy nie za bardzo. Poziom wiedzy podniósł sie ostatnimi latami, ale nie aż tak.
Sądzę, że większa połowa nadal szuka prostych tekstów i rad
Pozdrawiam
Sądzę, że większa połowa nadal szuka prostych tekstów i rad
Pozdrawiam
- pinky
- Wyga
Może zabiorę głos jako laik i typowy amator.
Artykuły są mądre - to fakt. Jest w nich wiele istotnych informacji ubranych często w zbyt trudne dla amatora informacje.
Ale każdy kto szuka odpowiedzi na "banalne" pytania na pewno ją tutaj znajdzie. Doskonale funkcjonujące forum i możliwość pogadania ze "starymi wyjadaczami" świetnie uzupełnia treści zawarte w artykułach.
Ja oceniam stronę bardzo wysoko. I wiem że nie jestem jedyna!
Artykuły są mądre - to fakt. Jest w nich wiele istotnych informacji ubranych często w zbyt trudne dla amatora informacje.
Ale każdy kto szuka odpowiedzi na "banalne" pytania na pewno ją tutaj znajdzie. Doskonale funkcjonujące forum i możliwość pogadania ze "starymi wyjadaczami" świetnie uzupełnia treści zawarte w artykułach.
Ja oceniam stronę bardzo wysoko. I wiem że nie jestem jedyna!
-
- Zaprawiony W Bojach
Opoieram Pinky. Jest duzo tekstu naukowego sa wypowiedzi samcyh forumoiczów jest nawet to jakies tam pro czy baza czy cos tam. nie wnikałem w to. fajnie fajnie. moze powinnismy dorzucic dział bieganie i zycie. i jakeisj kawały tam wrzucaac historyjki itp. cos co nie jest zwiazane z ptyanimi typu jak biegaz aby 100m zrobic w 10 sekund itp.
gg 3305061