franciszka
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Mając 14 lat została mistrzynią olimpijską. Potem poszła drogą "modelki". Pływanie zeszło na daleki plan.
Po 5 latach takiego konrowersyjnego życia postanowiła wrócić niczym syn marnotrawny i spróbować startu (zawody odbywały się akurat w Berlinie). W eliminacjach dostawała ciężkie lanie - "prawomyślni" z satysfakcją mruczeli, że to kara Boska za "tamto" życie.
Znosiła wszystko z zadziwiającym spokojem - gwizdy, obelgi i cały ten "pobożnościowy" syf... ale do czasu.
W finale popłynęła rekord świata!
oto film - "Siła Spokoju"
tylko dla dorosłych pływaków.
Po 5 latach takiego konrowersyjnego życia postanowiła wrócić niczym syn marnotrawny i spróbować startu (zawody odbywały się akurat w Berlinie). W eliminacjach dostawała ciężkie lanie - "prawomyślni" z satysfakcją mruczeli, że to kara Boska za "tamto" życie.
Znosiła wszystko z zadziwiającym spokojem - gwizdy, obelgi i cały ten "pobożnościowy" syf... ale do czasu.
W finale popłynęła rekord świata!
oto film - "Siła Spokoju"
tylko dla dorosłych pływaków.
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
MONKA JA CIEBIE NIE ROZUMIEM
Co w tym filmie takiego ciekawego?haaaaa??????/
head position relaxed loool rzeczywiscie zasluguje na uznanie skoro tak trzyma glowe hehehe
HEHEEH smiac mnie sie chce >::P
(Edited by zeusik at 3:17 pm on June 6, 2004)
Co w tym filmie takiego ciekawego?haaaaa??????/
head position relaxed loool rzeczywiscie zasluguje na uznanie skoro tak trzyma glowe hehehe
HEHEEH smiac mnie sie chce >::P
(Edited by zeusik at 3:17 pm on June 6, 2004)
zeusik
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mam jakies takie odczucia.....że te rozmowy monki z anezką są jakieś trochę ...... dziwne, wyreżyserowane.
Myślę monka, że powinnaś namówić adamma do otwarcia jakiegoś pływackiego podforum - jeśli jest ultra, są biegi górskie - to i pływanie może mieć swoje forum.
Myślę monka, że powinnaś namówić adamma do otwarcia jakiegoś pływackiego podforum - jeśli jest ultra, są biegi górskie - to i pływanie może mieć swoje forum.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Ha, ja bym nigdy nie powiedział na podstawie tego filmu, ze wyglądała na wyluzowaną:)
Moje wrażenie było, ze jest w stanie takiej koncentracji gdy nikt poza nią i drugim końcem basenu nie istnieje. Nie myśli się o rywalach, o miejscu itp tylko o kolejnych elementach wyscigu: o wybiciu, wejściu do wody, pierwszym ruchu, oddechu....
Moje wrażenie było, ze jest w stanie takiej koncentracji gdy nikt poza nią i drugim końcem basenu nie istnieje. Nie myśli się o rywalach, o miejscu itp tylko o kolejnych elementach wyscigu: o wybiciu, wejściu do wody, pierwszym ruchu, oddechu....
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Reakcja startowa: trening mentalny staje się super ważny - u skoczków narciarskich, podobno najważniejsze jest tętno gdy zobaczą zieloną lampę - jak odpowiedzą napięciem mają po skoku.
p.s. FREDZIO, odwal się odemnie chłopcze, poszukaj sobie kogoś innego do swojej dewiacji!
p.s. FREDZIO, odwal się odemnie chłopcze, poszukaj sobie kogoś innego do swojej dewiacji!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
anezka.
No tak jakbyście były jedną osobą.
Ale nie gniewaj się jeśli tak nie jest.
Wiele osób ma tutaj kilka bytów.
monka.
nie chcę Ci psuć tematu. Załóż nowy pod tytułem Dewiacje FREDZIA to podyskutujemy.
(Edited by FREDZIO at 10:10 am on June 7, 2004)
No tak jakbyście były jedną osobą.
Ale nie gniewaj się jeśli tak nie jest.
Wiele osób ma tutaj kilka bytów.
monka.
nie chcę Ci psuć tematu. Załóż nowy pod tytułem Dewiacje FREDZIA to podyskutujemy.
(Edited by FREDZIO at 10:10 am on June 7, 2004)
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Masz ciężką obsesję, życzę Ci abyś sie z tego wyleczył. I zakończmy to - nie interesuja mnie Twoje kłopoty z głową, nie jestem psychiatrą. Mam nadzieje że przestaniesz wreszcie wstawiać swoje chore kawałki do moich postów, bo nie tylko je zaśmiecasz ale zarażasz jeszcze innych!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
anezka
Wskazówek biegowych Ci u nas dostatek, mam nadzieję że znajdziesz, w razie czego pytaj smiało.
Ja się Ciebie będę pytał o wskazówki pływackie.
I juz stąd uciekam bo tylko zaśmiecam wątek monki moimi chorymi kawałkami.
Wskazówek biegowych Ci u nas dostatek, mam nadzieję że znajdziesz, w razie czego pytaj smiało.
Ja się Ciebie będę pytał o wskazówki pływackie.
I juz stąd uciekam bo tylko zaśmiecam wątek monki moimi chorymi kawałkami.
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio,ja też odnoszę wrażenie,że dochodzi tutaj do rozdwojenia jaźni...
Ale jeteśmy przecież strasznie tolerancyjni,nie zaśmiecamy postów i bardzo wiele mamy szacunku dla pływających inaczej;)
Ale jeteśmy przecież strasznie tolerancyjni,nie zaśmiecamy postów i bardzo wiele mamy szacunku dla pływających inaczej;)