Uczeń przerósł mistrza:
klubowy kolega wielkiego ANDREW - Marian Curyło z sejmowej trybuny
"Panie marszałku! Panie premierze! Pozwól, że pozdrowię pana w języku arabskim: Salam malejko... Samoobrona gul gul. Mister".
"Co pan miał na myśli? - spytano po wystąpieniu Curyłę. - Chciałem zwrócić uwagę na trudną sytuację w irackich więzieniach. Tam gwałcenie ludzi to norma. Więźniów związują za ręce, majtki w dół, pupy wypięte. I gwałcą - wyjaśnił."
to najbardziej gorące przemówienie w historii polskiego parlamentaryzmu - wyborcy SA muszą czerwienić się z zachwytu. :hahaha:
(Edited by Runforfun at 1:04 pm on May 28, 2004)
Korzenie Andrzeja L. nikną w mrokach dziejów
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No właśnie, jeżeli nie stracą tej niesamowitej inwencji i czystości stylu - to mają wygrane wybory.Quote: from Runforfun
to najbardziej gorące przemówienie w historii polskiego parlamentaryzmu - wyborcy SA muszą czerwienić się z zachwytu.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
dostarczyć istotę do bram siódmego nieba - czy można dać coś więcej?
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Nie możnaQuote: from Runforfun on 8:44 am on June 8, 2004
dostarczyć istotę do bram siódmego nieba - czy można dać coś więcej?

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Run, mozesz wyjaśnić sens tytułu twojego linku? Tylko nie mów, że to idiotyzm wyjaśnianie przenośni, nic nie rozumiem, moze jestem ocięzały umysłowo?
Już widzę parlamentarzystę Urbana jak walczy o poprawę losu swoich bidnych bezrobotnych wyborców. Czy kiedyś spadnie bielmo z ich oczu?
Już widzę parlamentarzystę Urbana jak walczy o poprawę losu swoich bidnych bezrobotnych wyborców. Czy kiedyś spadnie bielmo z ich oczu?
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
- przypadkowego przechodnia - nie zaraz protegowanegoQuote: from PAwel on 9:55 am on June 8, 2004
Run, mozesz wyjaśnić sens tytułu twojego linku? Tylko nie mów, że to idiotyzm wyjaśnianie przenośni, nic nie rozumiem, moze jestem ocięzały umysłowo?
- prosto do raju
- bezinteresowanie
- narażając własne mienie
- nie oczekując podziekowań
tak bohaterownie samoobrony zbawiają świat - Niech Allah będzie z ich wyborcami!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]