Kolejna żenada w TVP
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie czytałem wątku z innej beczki.
Jeśli promotorem Goloty jest Don King, to można się spodziewać, że Golota wygra tą walkę.
Jeśli promotorem Goloty jest Don King, to można się spodziewać, że Golota wygra tą walkę.
- eLGombar
- Wyga
No chyba nie. Trzebaby było to sprawdzić i może musieliby zapłacićQuote: from krzycho on 9:56 am on Mar. 30, 2004
A krakowskie MPK płaci haracz ZAIKSowi?
![]()

Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
W bukmacherce za remis płacili 25zl wystarczyło postawic 10 zl i już można by było kupiś sobie butki. Czemu nie postawiłem:chlip:
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Wyga
Chcę zwrócić uwagę, że ostatnią rundę Pani Latham wypunktowała dla Byrda, gdy przecież wszyscy widzieli, że lepszy jest Gołota (nawet ten sędzia, który uznał ostatecznie Byrda za lepszego). Ta punktacja ostatniej rundy zadecydowała, że u tej sędziny wyszedł remis i ostatecznie ogólnie też był remis. Naprawdę bardzo się cieszę, że Gołota tak dobrze wypadł, a walczył chyba z najlepszym aktualnie ciężkim na świecie. Gdzie tam jednak Byrdowi do takich bokserów jak Tyson czy Lewis w najlepszych czasach. Swoją drogą, czy widzieliście poprzedzającą pojedynek Gołoty walkę Ruiz-Oquendo? Była na poziomie naszych gal. Nie ma więc co narzekać na naszych asów. Biorą jednak znacznie mniej od tych "arcymistrzów". A po walce Gołoty od razu przybyło mi energii i przyjemniej się biegało.
-
- Zaprawiony W Bojach
To prawda ostatnio boks zawodowy troszke podupadł w randze dobra rozrywka. Ostatnio bardzo często walki są przerywane bez przyczyny, podobno zamroczenie boksera, a walka przed Gołotą, ten bokser wcale nie wyglądał na zamroczonego, Michalczewski też przez to przegrał. Boks ciężki schodzi na psy. Gdzie ci tytani?
Wracając do bukmacherki w stanach na Gołote było 48% na Byrda 50% a na remis 1% wyobrażcie sobie ile kasy było można sićągnąć z takiej obstawki na remis. Dodam ze obaj pięściaże pochodzą z tej samej "stajni". Więcy?
(Edited by silos at 11:24 pm on April 18, 2004)
Wracając do bukmacherki w stanach na Gołote było 48% na Byrda 50% a na remis 1% wyobrażcie sobie ile kasy było można sićągnąć z takiej obstawki na remis. Dodam ze obaj pięściaże pochodzą z tej samej "stajni". Więcy?
(Edited by silos at 11:24 pm on April 18, 2004)
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]