Idealne miejsce do treningu w górach
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Gdzie jest Waszym zdaniem idealne miejsce w górach do treningu? Chodzi mi bardziej o schronisko, ośrodek, dom wypoczynkowy niż miasto, pasmo górskie. Jakieś idealne waszym zdaniem miejsce do spędzenia pracowitych treningowo dni.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Rzemieślnik, Szklarska Poręba
ale tylko poza sezonem, bo w czasie sezonu za głośno.
Bardzo obfite domowe posiłki, niskie ceny, familiarna atmosfera dzięki pani Ewie z recepcji.
"co oni widze w tym Rzemieślniku?"
Bardzo obfite domowe posiłki, niskie ceny, familiarna atmosfera dzięki pani Ewie z recepcji.
"co oni widze w tym Rzemieślniku?"

ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Kaziq - to trochę bez sensu pisac o schornisku czy innym domu. Bo przeciez podstawa to dobre warunki do biegania - czyli nadające sie do tego dłuuuugie, wygodne, bezpieczne trasy (bezpieczne w sensie, zę wygodna droga).
Tutaj chyba rzeczywiście wygrywa Szklarska Poręba. Zawsze gubiłem link do strony PAwła ale teraz jak wejdziesz na www.fredzio.com - to tam ze strony głównej znajdziesz link do zdjęć z tych tras.
A gdzie będziesz mieszkał - to mało wazne.
A kiedy chcesz jechać?
Tutaj chyba rzeczywiście wygrywa Szklarska Poręba. Zawsze gubiłem link do strony PAwła ale teraz jak wejdziesz na www.fredzio.com - to tam ze strony głównej znajdziesz link do zdjęć z tych tras.
A gdzie będziesz mieszkał - to mało wazne.
A kiedy chcesz jechać?
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja poleciłbym schronisko "Jagodna" w Spalonej w Górach Bystrzyckich. Do dyspozycji i asfalt i grunt, po płaskim i na stoku. A przede wszystkim błoga cisza.
wirek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No widzisz FREDZIO, niekoniecznie chodzi o to jak napisałeś. Mnie też chodzi o święty spokój, bo trochę ze mnie typ samotnika.
Nie wiem kiedy pojade.
A zna ktoś z Was schronisko Samotnia w Karkonoszach? Jak tam jest?
Nie wiem kiedy pojade.
A zna ktoś z Was schronisko Samotnia w Karkonoszach? Jak tam jest?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czekając na inne odpowiedzi dla Kzziga mam PAwel pytanie, czy możesz powiedzieć co to znaczy "niskie ceny"? Podaj kwoty.Quote: from PAwel on 2:47 pm on Mar. 22, 2004
Rzemieślnik, Szklarska Poręba
"co oni widze w tym Rzemieślniku?"![]()
-
- Stary Wyga
W samotni jest bardzo spokojnie i przede wszystkim jest to jedno z najpiękniejszych miejsc w Karkonoszach. Pobiegać też jest gdzie, bo można podreptać na odcinku od Śnieżki w kierunku Śnieżnych Kotłów, oraz od Śnieżki w stronę Przełęczy Okraj. Jeśli chodzi o względy estetyczne, to szczególnie ta druga jest bardzo ciekawa i przede wszystkim mało uczęszczana, więc nie bezie problemów z uspokojeniem skołatanych nerwów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z mniej cywilizowanych miejsc polecilbym wsie w Beskidzie Niskim. Spokoj tam jest taki (nawet w sezonie), ze po trzech dniach zatesknisz za zatloczonym tramwajem. Warunki do biegania dobre - dluuugie ale dosc lagodne wzniesienia. Ja tam biegalem na nartach i bylo dobrze. Tylko wszedzie daleko i bez samochodu raczej byloby ciezko.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Kto chce zobaczyć coś o Samotni niech zerknie www.szkolagorska.com
wirek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
byłem na stronie, ale nie byłem w realu
- trotter
- Rozgrzewający Się
"To właśnie są,
to właśnie moje Bieszczady"
(KSU)
Najpiękniejsze góry w naszym kraju, wspaniali ludzie, nie trzeba biegać po asfalcie - mnóstwo dróg w lesie powstałych dla zwózki drzewa. Miejsce - każda agroturystyka w okolicy, dla mnie bardzo dobrym miejscem był Łobozew blisko Soliny - piękne trasy wokół Soliny. Jeżeli chodzi Ci o prawdziwe góry, będziesz musiał pojechać trochę dalej, do Cisnej, Ustrzyk Górnych, ale tam moze być już problem z zadyszką
))
to właśnie moje Bieszczady"
(KSU)
Najpiękniejsze góry w naszym kraju, wspaniali ludzie, nie trzeba biegać po asfalcie - mnóstwo dróg w lesie powstałych dla zwózki drzewa. Miejsce - każda agroturystyka w okolicy, dla mnie bardzo dobrym miejscem był Łobozew blisko Soliny - piękne trasy wokół Soliny. Jeżeli chodzi Ci o prawdziwe góry, będziesz musiał pojechać trochę dalej, do Cisnej, Ustrzyk Górnych, ale tam moze być już problem z zadyszką

- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No niestety bez samochodu z Gdańska przechlapane...
Ale dzięki za głos, Bieszczady to piękne góry.
Ale dzięki za głos, Bieszczady to piękne góry.