Bieganie w reklamach

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
raner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no i jak bedzie trenował to jak wynika z artykułu to za kilka lat moze wygrać maraton w Nowym Jorku
tylko muszą mu w schroniksu dla bezdomych 2 razy na tydzień zapewniać saunę i dawać jogurt do pica bo jogurt to juz jest coś !!!
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b]  gg310854
PKO
Awatar użytkownika
monka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciekawe czy Jego trener wie że dziś można z psychiką człowieka wszystko zrobić? Przecież W.K. - MS na 800m też ma pokręcony charakter ale za odpowiednie pieniążki psycholodzy Jego "główkę" prostują go jak chcą.
smutna konstatacja - nie ma w polandzie profesjonalistów, a społeczeństwo jak w ciemnogrodzie- woli rzucanie kamieniem, od... nauki.
Niedaleko jesteśmy od czasów "Janka Muzykanta".

(Edited by monka at 1:34 pm on Oct. 26, 2003)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]  
Awatar użytkownika
Rafael_
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja do tego całego tematu chciałbym dodać, że owszem nie ma sensu mówić co by było gdyby..., ale nie można też gościa tak źle oceniać. Przede wszystkim nie wypada wyśmiewać czyjejś choroby. Nawet jeśli ktoś zawali w pewnym momencie swego życia, a potem pozostają nieprzyjemne tego skutki, to nie znaczy, że teraz nie żałuje. Widać, że się chłop stara jeśli wogóle biega i to jeszcze tyle. I oby biegał dalej! To jest szansa dla niego na wyzwolenie. Chyba to jest teraz najważniejsze.
A jeśli przypadkiem dojdą do tego sukcesy, to jeszcze lepiej.
Ja mu dobrze życzę.
[b]Oby do mety
Awatar użytkownika
PedziWiatr
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przecież wiadomo, że pijemy do dziennikarzy a nie do BIEDAKA. Sam byłem uzależniony od nikotyny i te qrestwo strasznie mi życie zubożyło. Facet walczy i o to chodzi!!! Walczy o swoje miejsce ale nie w kadrze a na Łez Padole. I niech mu Moc sprzyja i niech biega nawet połówki po dwie godziny!!!
Ale niech to biega na trzeźwo. Czego z całego serca mu życze:).
Kto dogoni psa? Kto dogoni psa?
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i ja się do życzeń Pędziwiatra przyłączam...
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ