no i jak bedzie trenował to jak wynika z artykułu to za kilka lat moze wygrać maraton w Nowym Jorku
tylko muszą mu w schroniksu dla bezdomych 2 razy na tydzień zapewniać saunę i dawać jogurt do pica bo jogurt to juz jest coś !!!
Bieganie w reklamach
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe czy Jego trener wie że dziś można z psychiką człowieka wszystko zrobić? Przecież W.K. - MS na 800m też ma pokręcony charakter ale za odpowiednie pieniążki psycholodzy Jego "główkę" prostują go jak chcą.
smutna konstatacja - nie ma w polandzie profesjonalistów, a społeczeństwo jak w ciemnogrodzie- woli rzucanie kamieniem, od... nauki.
Niedaleko jesteśmy od czasów "Janka Muzykanta".
(Edited by monka at 1:34 pm on Oct. 26, 2003)
smutna konstatacja - nie ma w polandzie profesjonalistów, a społeczeństwo jak w ciemnogrodzie- woli rzucanie kamieniem, od... nauki.
Niedaleko jesteśmy od czasów "Janka Muzykanta".
(Edited by monka at 1:34 pm on Oct. 26, 2003)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- Rafael_
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja do tego całego tematu chciałbym dodać, że owszem nie ma sensu mówić co by było gdyby..., ale nie można też gościa tak źle oceniać. Przede wszystkim nie wypada wyśmiewać czyjejś choroby. Nawet jeśli ktoś zawali w pewnym momencie swego życia, a potem pozostają nieprzyjemne tego skutki, to nie znaczy, że teraz nie żałuje. Widać, że się chłop stara jeśli wogóle biega i to jeszcze tyle. I oby biegał dalej! To jest szansa dla niego na wyzwolenie. Chyba to jest teraz najważniejsze.
A jeśli przypadkiem dojdą do tego sukcesy, to jeszcze lepiej.
Ja mu dobrze życzę.
A jeśli przypadkiem dojdą do tego sukcesy, to jeszcze lepiej.
Ja mu dobrze życzę.
[b]Oby do mety
- PedziWiatr
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przecież wiadomo, że pijemy do dziennikarzy a nie do BIEDAKA. Sam byłem uzależniony od nikotyny i te qrestwo strasznie mi życie zubożyło. Facet walczy i o to chodzi!!! Walczy o swoje miejsce ale nie w kadrze a na Łez Padole. I niech mu Moc sprzyja i niech biega nawet połówki po dwie godziny!!!
Ale niech to biega na trzeźwo. Czego z całego serca mu życze:).
Ale niech to biega na trzeźwo. Czego z całego serca mu życze:).
Kto dogoni psa? Kto dogoni psa?
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]