Komentarz do artykułu Kuba Wiśniewski na obozie NN Running Team - Podcast#1
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie jak już dopytuje się o Spotify to pewnie myśli kiedy to nowy gremlin na rynku się pojawi, bo już pora tego 'starego' Corosa wymienić XD
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Adam, ja nie wiem, jak ma Ci odpisywać, żeby nie było niegrzecznie.Adam Klein pisze:Nie bardzo rozumiem po co wrzucać na spofify jeśli tak samo dobrze można posłuchać na SounCloud na którym to już jest wrzucone?
co ma twoje rozumienie do moich potrzeb ?
ja się grzecznie zapytałem o mozliwośc, a Ty jak zwykle swoje teorie.
jako to się kiedyś u mnie mawiało,
weź się chłopie nie wpieprzaj między wódę a zakąskę ok ?
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
Zaadresowałeś swój pierwszy post wyraźnie do mnie, no to Ci odpowiedziałem. Może i Ty czasem na luzie, wiesz, musisz ochłonąć i przyjąć do wiadomości jakąś krytykę - ewentualnie uaktualnić swoje dane.yacool pisze:Ochłoń, a zauważysz, że odniosłem to również do siebie, stosując przełamania "/".
Dla mnie Twoje czepialstwo, mentorski ton i brak autorefleksji są czasem bardziej wyraźne, a na dłuższą metę męczące, a nie konstruktywne. Nie wiem, o jakich wycieczkach osobistych mówisz, chyba coś sobie dopowiedziałeś;-)
Także wiesz, pełen luz.
Ot tak, tonem wytłumaczenia mojej reakcji ponad stan:)
EDIT: w sumie jednak faktycznie żal prądu, by ciągnąć temat.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli pomyliłem adresata to przepraszam.
Nie pozostaje mi nic innego jak dołączenie do prośby o wstawienie wywiadu na spotyfy.
Nie pozostaje mi nic innego jak dołączenie do prośby o wstawienie wywiadu na spotyfy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dopiero teraz przesłuchałem rozmowę. Fajna. Treściowo i technicznie.
Takie motto z podcastu od Patricka Sanga: "Nie trenować na prędkościach życzeniowych".
Takie motto z podcastu od Patricka Sanga: "Nie trenować na prędkościach życzeniowych".