Cienka podeszwa uchroni stopę przed urazami mechanicznymi, ale wyczujesz pod nią każdą nierówność. [...]. Ciekawostka - podeszwa gnie się w każdą stronę, i w poprzek, i wzdłuż.
oraz tego, co słusznie chwali:
Dużo przestrzeni wewnątrz buta, miłe poczucie luzu w okolicach palców (i nie tylko). Ponadto są bardzo lekkie.
Wszystko ww. jak dla mnie bomba. Na fotach nie widać żadnej cienkiej podeszwy... może Sz. Pan Tester miał na myśli, że to goła pianka bez ochronnych wstawek więc kamole i szyszki da się odczuć od spodu. No ale zaraz "każdą nierówność"?? To chyba lekka przesada? Mechacącą się wkładkę można wyjąć/podmienić, sznurówki podmienić z innych starych papci... i bucik jak znalazł.
Czułem jakby każdy kolejny krok miażdżył mi stawy? Brrr..
Jeśli "każdy krok" to znaczy od początku biegu a nie po długim dystansie? A to współczujemy i chyba wypada zaprosić do lektury tutejszych wątków o technice biegu - albo do ortopedy?

No i dlaczego autorką podpisaną w nagłówku jest pani Magda a tekst jest w rodzaju męskim i na dole podpisany jest pan Janek? A ja (to a propos "Polska Biega") pochwalę się, że wczoraj widziałem pana Wojtka S. - niestety, tylko za kierownicą sąsiedniego samochodu.