świetny wynik i bardzo fajnie opisany bieg.

z trenerem się spotykasz czy prowadzicie konsultacje online?
Moderator: infernal
To było tempo chwilowePrzemkurius pisze:Fuck, o jakich wy prędkościach gadacie, idę stąd
Ojj nie wiemTillo pisze:Michał, tak, oglądałem i zdecydowanie lepiej to wygląda niż u mnie. .
A to akurat prawda. Ja przy "głupim" zwiększeniu kadencji na BSie czy interwałach, ciężej dysze. Niby lądowanie jest bardziej na śródstopiu, a jednak parowóz jest większy niż zwykleLogadin pisze:Tylko pamiętaj, że jak to wszystko skorygujesz to może się okazać, że męczy Cię to dużo bardziej niż obecny styl i wyjdzie gorzej niż jest.
Bo jak się skupiasz na tym i kombinujesz to tak wyjdzie, tym bardziej, że ciało jeszcze niegotowe, ew. to pierwsze próby. Pobiegasz te 300, się zaadaptujesz to zaczniesz mieć większy "zakres" luźnej kadencji.infernal pisze: A to akurat prawda. Ja przy "głupim" zwiększeniu kadencji na BSie czy interwałach, ciężej dysze. Niby lądowanie jest bardziej na śródstopiu, a jednak parowóz jest większy niż zwykleA co dopiero, przy faktycznej zmianie techniki biegu - obstawiam, że regress jest nieunikniony.
infernal pisze:To było tempo chwilowePrzemkurius pisze:Fuck, o jakich wy prędkościach gadacie, idę stądCo innego tempo Pawła, to jest dzik
![]()