MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Mimik na gościnnych występach w Bytomiu a ja jak zwykle dowiaduję się ostatni :hahaha:

Zobaczyłeś przynajmniej w jakich warunkach nam przychodzi trenować :hejhej:

Szukaj się na moich fotkach..może akurat Cię cyknąłem...pozdro :usmiech:

https://plus.google.com/photos/11278404 ... _PD2Pya9wE

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajnie, że znów mogliśmy sie spotkać :) Myślę też o tym Sierakowie...ale jeszcze nie podjęłam decyzji. Musze to poddać głębokim przemyśleniom :oczko:
Gratuluję udanego treningowo występu na zawodach w naszych skromnych okolicach :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

mclakiewicz pisze:Dzięki za spotkanie i za "zającowanie". Szkoda że nie wytrwałem z Wami.
Np ;) Następnym razem pobiegnie się poniżej złoty 40gr ;)
jackma pisze:Piotrek u nas płaskie to tylko na stadionach szukać, siła ćwiczona na każdym wybieganiu :hahaha:
Bardzo dobra kombinacja. Ja staram się nadrabiać akcentami, ale górek się tak nie nauczę. Z tego co rozmawialiśmy z Mclakiewiczem ze względu na górnictwo to jeszcze trzeba taki płaski stadion znaleźć. :) ;)
mar_jas pisze:Mimik na gościnnych występach w Bytomiu a ja jak zwykle dowiaduję się ostatni :hahaha:

Zobaczyłeś przynajmniej w jakich warunkach nam przychodzi trenować :hejhej:

Szukaj się na moich fotkach..może akurat Cię cyknąłem...pozdro :usmiech:

https://plus.google.com/photos/11278404 ... _PD2Pya9wE
Dzięki Mar-jas za zdjęcia! Coś tam znalazłem.
Słyszałem że byłeś. Szkoda, że nie mieliśmy okazji się zobaczyć. Następnym razem na jakimś starcie.
Podziwiam za te starty u Was na Śląsku. Dają rade te podbiegi, nie są do górki, ale czasami stromo. :)
Provitamina pisze:Fajnie, że znów mogliśmy sie spotkać :) Myślę też o tym Sierakowie...ale jeszcze nie podjęłam decyzji. Musze to poddać głębokim przemyśleniom :oczko:
Gratuluję udanego treningowo występu na zawodach w naszych skromnych okolicach :)
Dziękuję! :)
Też myślałem o tym Sierakowie, bo tydzień wcześniej startuję w Rakoniewicach w GP Wlkp. Wolę jednak nie myśleć, tylko pobiegnąć. ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

łomatkoż doloż, aleś Ty gruby :bleble: taki gruby, że w Rakoniewicach już się szykują na nowy asfalt, bo przecież po Tobie pofałdowany zostanie... :bleble: i było dawać mierzyć te poziomy? teraz już wiadomo, na kogo będą zwalać :hahaha:
ps. jeszcze trzeci trening dzisiaj i komplecik :hejhej:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Mimik, coś chyba Ci pokręcili z tym pomiarem. W maju w Skawinie miałem 17,8% czy coś, a wtedy jeszcze miałem do zrzucenia co nieco tłuszczu :)
Jak zejdziesz do 15%, to tytuł bloga przyjdzie zmienić z 37'12" na 32'17" ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A czym Ci to badali? Bo jeśli taką wagą, co to się elektrody trzyma, to to mało miarodajne jest - na pomiar wpływa mnóstwo czynników typu co zjadłeś, jak dawno zjadłeś, co piłeś, jak dawno piłeś, kiedy byłeś w kiblu, ile spałeś, takie tam... Z drugiej strony może masz dużo tłuszczu wokół narządów, to niebezpieczne jest :sss:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrek, widzimy się 11 listopada na 10tce :)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

syf, wezme sobie takie podkladki dla czolgow na gasienice. kercherem beda po mnie loj zmywac.
Ania. Podkusilas mnie niezle. Takiego czegos jescze nie probowalem. Ale jest juz ciemno, a dzisiaj jestem w gorkach w totlanrj gluszy. :)

Grimo. No przelicznik super :) . Jak bym zszedl do takich wartosci to nie wiem czy jeszcze byloby cos na mnie. ;)

Kasia. Bylem wyprozniony. Nie jadlem od 3 godzin. To nie byla waga. Tylko takie cos, trzyma sie obiema rekoma. Czekolady wychodza, ale to nie moja wina. :)

Cichy. Good news! Szykuj forme. Mam nadzieje, ze trasa i cale zawody bedzie wypas. :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No mówię, że elektrody. I nie pamiętam, jaki ten wpływ był, w każdym razie jest to bardzo niedokładny rodzaj pomiaru ;) Podobno bardziej dokładne jest zmierzenie fałdy na brzuchu, ale w tym temacie to już gadaj z Gifem :ble:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kasiu, wolę kobiece fałdy sprawdzać :hej: Mimik ma lepsze proporcje ode mnie :taktak:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
scouser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:03

Nieprzeczytany post

Widzę, że biegniemy w tym samym biegu, mianowicie za tydzień w Rakoniewicach. Biegłeś już tam kiedyś, orientujesz się jak trasa?
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Kasiu, wolę kobiece fałdy sprawdzać :hej: Mimik ma lepsze proporcje ode mnie :taktak:
My boy! :)
Też wolę kobiece. :) A nie tam jakieś zabawy, w który ma większą.. fałdę :hahaha:
scouser pisze:Widzę, że biegniemy w tym samym biegu, mianowicie za tydzień w Rakoniewicach. Biegłeś już tam kiedyś, orientujesz się jak trasa?
Chyba Gife mógłby się wypowiedzieć najwięcej w tym temacie.. Trasa ze strony http://www.dychadrzymaly.info.pl/trasa.html
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

E, trasa, moim zdaniem słaba do bicia rekordów, głównie za sprawą długich lecz niezbyt stromych podbiegów i jednego NAWROTU (agrafka), na zakręcie za 3 i 8 km. Najlepsze jest am am po biegu :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:E, trasa, moim zdaniem słaba do bicia rekordów, głównie za sprawą długich lecz niezbyt stromych podbiegów i jednego NAWROTU (agrafka), na zakręcie za 3 i 8 km. Najlepsze jest am am po biegu :)
Długie podbiegi tam będą? Nooooooo.... ;)

Awatar użytkownika
scouser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:03

Nieprzeczytany post

Gife pisze:E, trasa, moim zdaniem słaba do bicia rekordów, głównie za sprawą długich lecz niezbyt stromych podbiegów i jednego NAWROTU (agrafka), na zakręcie za 3 i 8 km. Najlepsze jest am am po biegu :)
Ale chyba trasa jest łatwiesza niż w biegu Bachusa? :lalala:
ODPOWIEDZ