MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dzięki!
Mam nadzieję, że uda się, będę się starał.
Mam nadzieję, że uda się, będę się starał.
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
a jaką minę chciałbyś poniżej 3min/km?mimik pisze:klasyka klasyki, typowy grymas..
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, 00:07 przez concordia, łącznie zmieniany 1 raz.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
mina rasowa jak trzeba, jak u tego pieska co na pustyni.. chociaż mogłem ten grymas bardziej podkręcić, byłoby więcej dramaturgii
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Spojrzałem na pierwsze zdjęcie i coś mi nie pasuje... a tak twarz do ciała. Patrzyłem na przypakowaną postać z pierwszego planu i pomyślałem, zę złą fotę wrzuciłeś, ale rzeczywiście w tle widać żywą reklamę garmina
tak z innej beczki, za każdym razem masz wpisane 15 min rozgrzewki. Rzeczywiście tak rbisz, czy to tylko automat Twojego szablonu jest tak regularny?
tak z innej beczki, za każdym razem masz wpisane 15 min rozgrzewki. Rzeczywiście tak rbisz, czy to tylko automat Twojego szablonu jest tak regularny?
Krzysiek
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Buniek, ta rozgrzewka leci z automatu.Buniek pisze:tak z innej beczki, za każdym razem masz wpisane 15 min rozgrzewki. Rzeczywiście tak rbisz, czy to tylko automat Twojego szablonu jest tak regularny?
Ale żeby nie było, to ją robię. Tylko nie zawsze 15 minut. Krócej. Choć czasami takowe 15 min albo i więcej też wpada np. po popołudniowej drzemce, żeby się szybciej rozruszać.
Wpiszę następnym razem do skryptu 5-15min.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
ale Wam będzie dobrze, w tych Nadolicach prosiaka z rusztu - miłej zabawy!!
rozbawiło mnie samopoczucie w czasie biegu , ciekawe jak bardzo spoko by było gdybyś ich trochę pookładał
rozbawiło mnie samopoczucie w czasie biegu , ciekawe jak bardzo spoko by było gdybyś ich trochę pookładał
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki! Liczę na fajną atmosferkę. Klimacik tam zawsze jest kameralny. Byle do tego jeszcze porcja prosiaka była spora mówię to ja
A z tymi chłopcysiami, to wiesz, tak napisałem, żebym się z nimi oklepał, ale to tylko dlatego, że w ich oczach, ze względu na mój wygląd, to ja jestem jakiś tam kot z innej klasy, którego trzeba było zczesać.
Nie wiem, myślę, że mieliby nowe doświadczenia.
A z tymi chłopcysiami, to wiesz, tak napisałem, żebym się z nimi oklepał, ale to tylko dlatego, że w ich oczach, ze względu na mój wygląd, to ja jestem jakiś tam kot z innej klasy, którego trzeba było zczesać.
Nie wiem, myślę, że mieliby nowe doświadczenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Eee, a mój garmin pokazał Twoją rozgrzewkę przed Kosynierem - 5km po takim dystansie od razu szła bym po medalmimik pisze:Buniek, ta rozgrzewka leci z automatu.Buniek pisze:tak z innej beczki, za każdym razem masz wpisane 15 min rozgrzewki. Rzeczywiście tak rbisz, czy to tylko automat Twojego szablonu jest tak regularny?
Ale żeby nie było, to ją robię. Tylko nie zawsze 15 minut. Krócej. Choć czasami takowe 15 min albo i więcej też wpada np. po popołudniowej drzemce, żeby się szybciej rozruszać.
Wpiszę następnym razem do skryptu 5-15min.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Aaa, przed startem to inna bajka. Faktycznie trochę długie mi wychodzą, tak ze 4 km zazwyczaj, ale za to bardzo spokojnie z trochę mocniejsza końcówka (przebieżki ect) Próbowałem różnych wersji, ta wersja sprawdza się najlepiej przed 5-10km.
A te 5km, to zleciało tak, bo była jeszcze pogaducha z forumowym kolegą Szymonem.
A te 5km, to zleciało tak, bo była jeszcze pogaducha z forumowym kolegą Szymonem.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
byłem pewien, że ze dwa zrobiliśmy
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Leciutko. Potem się rozeszliśmy i jeszcze swoje rozgrzewki porobiliśmy.
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
mimik a czemu Ty tak mało spisz Przecież po 4 h snu to nikt nie czułby się dobrze.
No, może poza Anią, chociaż ona chyba też poniżej 5 nie lubi spadać
-
- Zaprawiony W Bojach
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Trochę się zajmuje day-tradingiem na różnicach cen kontraktów walutowych. Czasami zdarza mi się siedzieć do późna w nocy i z rana obserwować co się dzieje. Ogólnie boring staff, ale to lubię. A tak czy siak, ogólnie to ja mentalnie sowa jestemconcordia pisze:mimik a czemu Ty tak mało spisz Przecież po 4 h snu to nikt nie czułby się dobrze.
Nieźle jak na szantażyk emocjonalny Głodem. co? Ja tam lubię na poczucie winy.Aniad1312 pisze:Eno, bez takich bo muffinek już w życiu Ci nie zrobię