maksio97 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
Kiedyś trochę myślałem, ale doszedłem do wniosku, że nie chce mi się płacić co miesiąc tych x złotych za członkostwo. Poza tym wiem wprawdzie, że tam by mnie dobrze poprowadzili, ale musiałbym jeździć na treningi, a tak... mogę wpasować sobie to bieganie kiedy mi wygodnie. A to w czwartek przed szkołą, a to w niedzielę o szóstej. Czy może są takie kluby, gdzie wspólny trening wypada np. raz w tygodniu?
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Treningi w klubach LA są bezpłatne !!! Tak, są prowadzone treningi grupowe pod okiem trenera, także może on popatrzeć na to jak biegasz, co poprawić itd. itp. Na prawdę WARTO się zapisać do klubu, dobry klub zafunduje Ci niezbędny sprzęt: ubrania, obuwie, odżywki... poza tym organizuje wyjazdy na różne mitingi i zawody gdzie możesz nabiegać wynik i sprawdzić formęmaksio97 pisze:Kiedyś trochę myślałem, ale doszedłem do wniosku, że nie chce mi się płacić co miesiąc tych x złotych za członkostwo. Poza tym wiem wprawdzie, że tam by mnie dobrze poprowadzili, ale musiałbym jeździć na treningi, a tak... mogę wpasować sobie to bieganie kiedy mi wygodnie. A to w czwartek przed szkołą, a to w niedzielę o szóstej. Czy może są takie kluby, gdzie wspólny trening wypada np. raz w tygodniu?
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulacje!
Rześkie tempo!
Rześkie tempo!
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Dobry wynik i bardzo fajna relacja
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: brak
Ale czas wykręciłeś Gratulacje! I fajnie się czytało całą relację
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
maksio97 jak mogłeś przegapić start na 1500 m? To była zabawna historia i nieco mi przypomina pewne moje zawody (z tym że ja po prostu ruszyłem z opóźnieniem ~ 20-30 sekund) Mam nadzieję, że to była dobra lekcja dla Ciebie i wyciągniesz wnioski! Co do 800 m to nieźle jak na pierwszy start na tym dystansie?
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki wszystkim
Chatson:
Jak to się stało? Nie było w końcu biegu dziewczyn na 1500 m. Wnioski? No tak, lepiej rozgrzać się trochę wcześniej, niż przegapić start
Jestem ciekaw, jaki będzie poziom. Teraz w piątek planuję lekki trening, pewnie przebieżki, w niedzielę 6x150m (T1,5k), no i we wtorek jakiś lekki rozruch na WF-ie albo trochę potruchtać. Mam nadzieję na trochę lepszą pogodę
Chatson:
Jak to się stało? Nie było w końcu biegu dziewczyn na 1500 m. Wnioski? No tak, lepiej rozgrzać się trochę wcześniej, niż przegapić start
Jeśli to było pytanie, to tak, to był mój pierwszy bieg na 800 m. A co do czasu... tak naprawdę to nie jest rewelacyjny, ale spodziewałem się, że pobiegnę tak 2:3X. Jednak rywalizacja robi swojeChatson pisze:Co do 800 m to nieźle jak na pierwszy start na tym dystansie? :oczko
To trochę zmienia postać rzeczy. W środę będzie ta Warszawska Olimpiada Młodzieży na stadionie KS Orzeł, więc może znajdę kogoś z tego klubu i popytamChatson pisze:Treningi w klubach LA są bezpłatne !!! Tak, są prowadzone treningi grupowe pod okiem trenera, także może on popatrzeć na to jak biegasz, co poprawić itd. itp. Na prawdę WARTO się zapisać do klubu, dobry klub zafunduje Ci niezbędny sprzęt: ubrania, obuwie, odżywki... poza tym organizuje wyjazdy na różne mitingi i zawody gdzie możesz nabiegać wynik i sprawdzić formę
Jestem ciekaw, jaki będzie poziom. Teraz w piątek planuję lekki trening, pewnie przebieżki, w niedzielę 6x150m (T1,5k), no i we wtorek jakiś lekki rozruch na WF-ie albo trochę potruchtać. Mam nadzieję na trochę lepszą pogodę
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Raz na jakiś czas trenuję tam na Orle. Nawet byłem raz pytać o to, czy by nie znaleźli dla mnie miejsca, ale... za stary byłem. Czasami widuję jak trenują tam płotkarze (z 16lat może), Są niesamowici. Przyszłość przed Tobą chłopaku Możesz naprawdę szybko biegać. Tylko się nie rozchlej jak jakiś lump w przyszłości
No i nie umniejszając Twojej przewagi nade mną, to ja jednak leciałem bez konkurentów obok
No i nie umniejszając Twojej przewagi nade mną, to ja jednak leciałem bez konkurentów obok
-
- Zaprawiony W Bojach
No tak, miałem zamiar też wczoraj popytać, ale wyleciało mi z głowy.
Widzę, że w sobotę biegniesz Coopera na Skrze. O której tam będziesz?
Ja chyba zrezygnuję z numeru i dyplomu na mecie. Nie chce mi się zapisywać na 16.00 ani stać w kilometrowej kolejce do "biura zawodów" :P
No tak, to spora różnica. Ale jak kupię sobie kolce, to może nawet z konkurencją Cię dogonięNo i nie umniejszając Twojej przewagi nade mną, to ja jednak leciałem bez konkurentów obok
Widzę, że w sobotę biegniesz Coopera na Skrze. O której tam będziesz?
Ja chyba zrezygnuję z numeru i dyplomu na mecie. Nie chce mi się zapisywać na 16.00 ani stać w kilometrowej kolejce do "biura zawodów" :P
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Na 11 mam start.
Oby lampy nie było
Na kolcach się nie znam, więc Ci nic nie doradzę. Na nogach miałem tylko te swoje, dla mnie są ok, ale ja ich używam dość rzadko i nie mam jakiś szczególnych wymagań - tanie były
Oby lampy nie było
Na kolcach się nie znam, więc Ci nic nie doradzę. Na nogach miałem tylko te swoje, dla mnie są ok, ale ja ich używam dość rzadko i nie mam jakiś szczególnych wymagań - tanie były
-
- Zaprawiony W Bojach
To może się spotkamy. Szukaj chłopca w szarych Zenkach
Na 11.00 planują jakiś tam przelotny deszczyk.
Na 11.00 planują jakiś tam przelotny deszczyk.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
<chrząknięcie> Na pewno poznam Może akurat się mi jakoś nadziejesz, to Cię dorwę. Rozumiem, że biegniesz o 11? Może uda się jakoś razem współpracować.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak. Ja będę na 3000 m, a ty na 3400
Co do godziny - mogę o 11.00. I tak biegnę "na dziko". Pana z TV to pewnie poznam
Co do godziny - mogę o 11.00. I tak biegnę "na dziko". Pana z TV to pewnie poznam
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli się wybierasz na tego BBL'a, to do jutra