Nie odpuszczasz.kszor pisze:Ja jak zwykle na końcu.
Super Ci to wyszło,a zmęczenie na końcu wiele znaczy.Opier..... nie było. Gratulacje

Dzięki!
Żar z dupy trochę się polał.

Moderator: infernal

Nie odpuszczasz.kszor pisze:Ja jak zwykle na końcu.
Super Ci to wyszło,a zmęczenie na końcu wiele znaczy.Opier..... nie było. Gratulacje

Bardzo fajne niskie tętno masz
  Bardzo fajne niskie tętno masz  

Plague pisze:Te Twoje easy runy, to w sumie nie easy, tylko progressive runyBardzo fajne niskie tętno masz
 i wychodzi kicha potem.. Najwazniejsze jest to co się czuje, czasmi wyższe tętno wcale nie musi oznaczać dyskomfortu, czasami niskie tetno niby jest ok, ale jak przyspieszysz to i tak zatyka i to na niskim pułapie..
  i wychodzi kicha potem.. Najwazniejsze jest to co się czuje, czasmi wyższe tętno wcale nie musi oznaczać dyskomfortu, czasami niskie tetno niby jest ok, ale jak przyspieszysz to i tak zatyka i to na niskim pułapie..

Dzięki!strasb pisze:No nieźle dałeś czadu na zawodach, do tego w Kinvarach po śniegu, niezłe wyzwanie.

To jest temat rzeka, można by tak bez końca, ale dobrze mieć do tego dystans.Najważniejsze samopoczucie. W tym się chyba zgadzamy i to jest najważniejsze.
 To jest temat rzeka, można by tak bez końca, ale dobrze mieć do tego dystans.Najważniejsze samopoczucie. W tym się chyba zgadzamy i to jest najważniejsze. 

Dzięki!Buniek pisze:Po 20 x 400m daje 8 km w tempie zawodów 3-5 km, więc to bardzo mocny trening. Jutro rzeczywiście może być ciężko z nogami. ładnie zasuwasz
 Ale po pierwszych 6-ściu powtórzeniach nie wierzyłem. Po ośmiu zaczęło się stabilizować, po 12stu zacząłem wierzyć, że dam rady.
 Ale po pierwszych 6-ściu powtórzeniach nie wierzyłem. Po ośmiu zaczęło się stabilizować, po 12stu zacząłem wierzyć, że dam rady. 

Służy samopoczuciu..strasb pisze:8km w tempie zawodów na 3-5km - czemu służy taki trening poza złachaniem się?

Dobrze, dobrze, bo to nie może tak być, żebyś ważył mniej ode mnie; a było blisko
 Dobrze, dobrze, bo to nie może tak być, żebyś ważył mniej ode mnie; a było blisko  

jem, jem..kachita pisze:Na treningu się nie znam, to się nie wypowiem, ale za to widzę, że coś jakby więcej jeszDobrze, dobrze, bo to nie może tak być, żebyś ważył mniej ode mnie; a było blisko

mam nadzieję, że jak zrobi się ciepło to chociaż ten proces tracenia nie będzie taki szybki..
 mam nadzieję, że jak zrobi się ciepło to chociaż ten proces tracenia nie będzie taki szybki..  oczywiście normalne banany (cztery) też były..
 oczywiście normalne banany (cztery) też były..