Qba Krause - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratulacje dla Ciebie i żony! 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje Panie Kubo! Świetny wynik i bardzo fajny opis kilometr po kilometrze 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Fajny opis, jeszcze lepszy start...gratulacje i dla Ciebie i dla żony 

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
I ja gratuluję, świetny wynik, a poprzedni PB zmiażdżony. Brawo!
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Kuba, opis - petarda. Rewelacja! Gratuluję ogromnie!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam

-
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo fajna relacja z biegu - gratuluję wyniku. Życiówka pobita o 10 min jestem pod wrażeniem i teraz wiem, ze trzeba się wziąć do roboty i można wykręcić niezłe czasy. Cała połówka bez picia to też dla mnie wyczyn.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulacje!
Zaskoczyłeś mnie pozytywnie.
Całkiem rześko! 
Zaskoczyłeś mnie pozytywnie.

- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
Gratulacje! świetnie się to czyta, szczególnie że sam biegłem w tych zawodach i również na metę wleciałem z życiówką, więc czytając miałem swego rodzaju replay 
a chyba wielu osobą się tego dnia udało, bo wyjątkowo mało kryzysów widziałem na trasie
w moim przypadku to chyba długa zima zaprocentowała, treningi prawie cały czas w ciężkich warunkach, a tu biegło się jak po maśle, dawno nie było tak komfortowych warunków 

a chyba wielu osobą się tego dnia udało, bo wyjątkowo mało kryzysów widziałem na trasie

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Fajna relacja, gratuluję życiówki. Mam Was na zdjęciu 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
NieźleQba pisze:jestem na mecie. czas 1:31:15 brutto. 4:18/km. dziękuję Bogu, unoszę ręce w geście triumfu. to mój najlepszy bieg w życiu, mega życiówka (ubiegłoroczna poprawiona o 10 minut!)

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
bardzo wszystkim Wam dziękuję za miłe słowa. to był jeden z tych dni, gdy wszystko się dobrze układa i można faktycznie dać z siebie wszystko 
co do emocji - nie zdarza mi się zbyt często tak właśnie czuć - pełen animuszu i mocy. super było tak intensywnie doświadczać biegu...
co do picia i jedzenia - wyćwiczyłem to na treningach. wrzesień-luty dużo biegałem na czczo, praktycznie codziennie luźna dyszka do pracy; zrobiłem też kilka długich wybiegań na czczo, nawet po 30km, w pełnym komforcie, bez energetycznego zgonu. wydaje mi się, że z jednej strony organizm mi się przyzwyczaił, z drugiej nawadnianie i uzupełnianie węgli podczas wysiłku, moim zdaniem, nieco się przecenia i koloryzuje.
rzeczywiście warunki do biegania był idealne
i faktycznie, ja też nie widziałem zbyt wiele problemów wśród biegaczy.
gdyby nie Łukasz pewnie nie dałbym rady tak pobiec. motywował mnie nawet jak został nieco za moimi plecami
a tak poważnie, mnie dobrze nakręca takie bieganie z kumplem

co do emocji - nie zdarza mi się zbyt często tak właśnie czuć - pełen animuszu i mocy. super było tak intensywnie doświadczać biegu...
co do picia i jedzenia - wyćwiczyłem to na treningach. wrzesień-luty dużo biegałem na czczo, praktycznie codziennie luźna dyszka do pracy; zrobiłem też kilka długich wybiegań na czczo, nawet po 30km, w pełnym komforcie, bez energetycznego zgonu. wydaje mi się, że z jednej strony organizm mi się przyzwyczaił, z drugiej nawadnianie i uzupełnianie węgli podczas wysiłku, moim zdaniem, nieco się przecenia i koloryzuje.
rzeczywiście warunki do biegania był idealne

gdyby nie Łukasz pewnie nie dałbym rady tak pobiec. motywował mnie nawet jak został nieco za moimi plecami

a tak poważnie, mnie dobrze nakręca takie bieganie z kumplem

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Gratz!!
Ale mnie jednak zastanawia... Jakim cudem zapamiętałeś odczucia na KAŻDYM kilometrze
Ja to po biegu nie pamiętam prawie nic 
Ale mnie jednak zastanawia... Jakim cudem zapamiętałeś odczucia na KAŻDYM kilometrze