Ja też nic o niej jeszcze nie wiem, więc pewnie będzie nieziemskokachita pisze:Impreza? Jaka impreza? Do białego rana? I ja nic nie wiem o takiej imprezie?!

Moderator: infernal
No jak to!Aniad1312 pisze:Ja też nic o niej jeszcze nie wiem, więc pewnie będzie nieziemskokachita pisze:Impreza? Jaka impreza? Do białego rana? I ja nic nie wiem o takiej imprezie?!
kachita pisze:O rany, boczek! Uwielbiam boczek! Podobno jako dziecko zamiast "smoćku" wołałam "boćku"![]()
To był boczek, co nie?
Ma być "fun"Aniad1312 pisze:No Mimiku, to mi się podoba z tym Kosynierem!
Bardzo kreatywny czlowiek. Niestet proza zycia, moze jeszcze wroci do blogowania.Chatson pisze:Muszę koniecznie w przyszłości przyjrzeć się temu bliżejA kolega PATATAJEC to w ogóle widzę sporo dobrej roboty odwalił: etykietki, disgn blogów itd.
Co się z nim stało?
Czyli jak to się mówi: "Niestety czasem tak w życiu bywa...", cóż miejmy nadzieję że kiedyś wrócimimik pisze:Niestet proza zycia, moze jeszcze wroci do blogowania.
Droga Sister!rene87 pisze:Taaa Bieg dla Mackachyba Ty , a ja będę zdjęcia robić
![]()
Kondycji to chyba za dobrej nie mam na takie biegi, wiec możemy zrobic na odwrot, a pomysle moze o dystansie 5km, jak uda mi się wytrenowac :D
mimik pisze:Droga Sister!rene87 pisze:Taaa Bieg dla Mackachyba Ty , a ja będę zdjęcia robić
![]()
Kondycji to chyba za dobrej nie mam na takie biegi, wiec możemy zrobic na odwrot, a pomysle moze o dystansie 5km, jak uda mi się wytrenowac :D
5-tke strzelimy sobie na pewno.
Do dychy niby nie tak daleko. Spokojnie się zobaczy.
Damy ładę, wszyscy trzymamy się za łączki.. !
Prosta piłka, masz czas i ochotę , biegaj!rene87 pisze:mimik pisze:Droga Sister!rene87 pisze:Taaa Bieg dla Mackachyba Ty , a ja będę zdjęcia robić
![]()
5-tke strzelimy sobie na pewno.
Do dychy niby nie tak daleko. Spokojnie się zobaczy.
Damy ładę, wszyscy trzymamy się za łączki.. !
tak tak .... ja zrobie 5 km w tym czasie co Ty 10 stukniesz :P
mam wyrzuty sumienia , ze siedze wlasnie i nic nie robie.... dziec spi... wiec moze by tak pobiegac ???