Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mosby pisze: Widze ładny spamik sie posypał ;)
spamik ? ech...kolega chyba jeszcze spamu nie widział :)
Mosby pisze: A skąd Kachita wgl. jest?
kachita jest nie z tej ziemi :)
PKO
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, w ramach luźnych skojarzeń, to ujrzało mi się to-oto-tu. I tak sobie skojarzyłam, że będzie Ci się podobać ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

A tak w ogóle bajdełej we Wrocku będzie półmaraton! Nareszcie!
Jutro ruszają zapisy. Spróbuje. Nie wiem skąd oni wytrzasnęli tą godzinę, ale jak na moją mentalność "sowy" (lubie biegać w ciemnicy) nawet mi pasuje. ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:
Mosby pisze: A skąd Kachita wgl. jest?
kachita jest nie z tej ziemi :)
:spoczko:

Aniu, dobre, dobre :) Znam i lubię :)

Mimik, że niby to coś z okazji nocy świętojańskiej czy cuś ;) A i tak będzie jasno, bo to w końcu prawie najdłuższy dzień w roku! A, i jeśli zapiszesz się od razu na maraton, to możesz zapłacić tańszą cenę za pakiet.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę nad maratonem w jesieni. Jak zdrowie dopiszę i inne rzeczy, to pobiegnę, ale raczej nie wrocławski (trochę ma pecha do pogody).
A ten półmaraton zapowiada się ciekawe. Trasa piękna, jak Wrocław. "Wroclove" by night ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trasa na pewno będzie super, malownicza, klimatyczna i w ogóle :) W ogóle mam trochę pecha z tegorocznymi biegami we Wrocławiu, bo co się na jakiś w innym mieście zapiszę, to parę dni później ogłaszają, że tego samego dnia będzie coś we Wro... Ale dobrze, że coś się dzieje, że są nowe biegi, Grand Prixy i inne takie, mam nadzieję, że większość się utrzyma i na stałe wpisze w biegowe kalendarze :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na to liczę. Sam jestem zaskoczony tym rokiem..A półmaraton. Bieg marzenie, w najdłuższy dzień roku, w nocy, po Wrocku. Rozwalili mnie.. :) Ale to, że nie ma solidnej dychy po ulicach Wrocka to i tak hańba.. ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Trolowiadomści

No więc (wiem nie powinno się tak zaczynać zdania), no więc zapisałem się na 10k na Orlen Warsaw M. No i patrzę, i co widzę, że będę się "ścigał" z...
Adamem Małyszem :szok: Na pewno pobiegnie rekreacyjnie, ale jestem pewny, że Gość 45 min. złamie bez wysiłku (bo wiecie, kierowcy rajdowi powinni biegać regularnie dla utrzymania kondycji, która jest niezbędna podczas długich rajdów samochodowych).

A swoją drogą to przeczuwam, że odpowiedzią Pana Troniny na OWM może być... podniesienie ceny i losowanie miejsc :hahaha: :tonieja:
Już widzę te reklamy: "MW... why not? Good Price My Friend, ONLY 75 Euro... If you're lucky, of course!"*.
:bum: :spoczko:

Pan Tronina pisze:Czy drugi maraton w Warszawie jest potrzebny? - Trudno powiedzieć. Na pewno jest to ewenement na skalę światową, żeby w jednym mieście organizowano dwa maratony. Ale trudno porównywać obydwa biegi - maraton Orlenu to czysto komercyjna impreza, nasz bieg ma zupełnie inną formułę - twierdzi Tronina.
Źródło
Oczywista, oczywistość? :ojoj: :niewiem:

* - chyba zostanę copywriterem
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z okazji Międzynarodowego Dnia Trolla, specjalnie dla Zoltara, Porsche!
Tadaaam!

Obrazek

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Daj spokój Kaczita nie trzeba było, no ale dziękuję :jatylko:
Z drugiej jednak strony dlaczego to Porsze jest takie brzydkie... jeszcze wszyscy gotowi pomyśleć że takim brzydkim porsze jeżdżę :ojoj: :bum:
ps. poza tym mój prywatny samochodzik to jest odpowiedni do mojego statutu materialnego
tj. Redaktora - Naczelnego Trolla tego wątku :spoczko:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ono nie jest z czekolady? :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obawiam się Lady, że on nie jest z czekolady tylko Kaczita go dotykała... zostawiając na nim ślad przestępstwa, to jest zeżarcia gigantycznej czekolady z okienkiem, którą miała dla mnie na prezent z okazji MDT :ojnie:

Btw. Faktycznie Kaczita ma racje nic tak dobrze nie pierze butków jak bieg w śniegu po kostki :spoczko:
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciociu Kachito,jakie plany poza Wrocławiem z najbliższym czasie?
:)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegowe? No to tak - 7.4. Berlin, 28.4. Kraków lub Września, 25.5. Łódź, 23.6. Radom, 15.9. Wrocław. Coś po drodze pewnie też będzie, ale jeszcze nie wiem, co. I tak się zastanawiam, czy jeśli jednak nie pobiegnę w Krakowie, to może pojadę do Bukowiny Tatrzańskiej? Ale nie wiem, czy są w ogóle jeszcze miejsca i czy można tak późno, i jak tam miałabym dojechać, i w ogóle ;)

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ło,kalendarz pełny :taktak: Obozik w ramach bodźca nie byłby zły ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ