LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Nie trzeba było długo czekać na powstanie wątku komentarzy
Na Chomiczówce tak ładnie poleciałaś, a na tych leśnych biegach tak średnio Ci wychodziło ostatnio. Trochę dziwne, bo z tego co tu napisałaś, to po styczniu wręcz zaczęłaś więcej biegać, a wynik nawet nie wyszedł jakoś proporcjonalnie do tego co wykręciłaś wcześniej na Chomiczówce.
Co skłoniło mnie do powrotu? Przede wszystkim czytanie o bezmyślnym łupaniu kilometrów w nadmiarze przez co poniektórych Blogowiczów. Coś tam sobie wymyśliłam … Zobaczymy po jakim czasie pisać mi się znów odechce …
Na Chomiczówce tak ładnie poleciałaś, a na tych leśnych biegach tak średnio Ci wychodziło ostatnio. Trochę dziwne, bo z tego co tu napisałaś, to po styczniu wręcz zaczęłaś więcej biegać, a wynik nawet nie wyszedł jakoś proporcjonalnie do tego co wykręciłaś wcześniej na Chomiczówce.
-
- Zaprawiony W Bojach
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
LadyE nie za bardzo ma gdzie trenować do biegów w terenie...
Mam taką teorię, że jej organizm trenowany na płaskim, nie jest przyzwyczajony do dość gwałtownego zmiany tętna przy w miarę stałym tempie biegu, tak jak to się dzieje przy biegach w (pofałdowanym) terenie, przez co LadyE gorzej znosi tego typu biegi.
Mam taką teorię, że jej organizm trenowany na płaskim, nie jest przyzwyczajony do dość gwałtownego zmiany tętna przy w miarę stałym tempie biegu, tak jak to się dzieje przy biegach w (pofałdowanym) terenie, przez co LadyE gorzej znosi tego typu biegi.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Aniad1312 no na prawdę zaskakujesz mnie coraz bardziejAniad1312 pisze:Właśnie mi się przypomniało, że mam takie ładne zdjęcie, jak śpisz na kanapie w sali kominkowej. Nawet widać, jak chrapieszzoltar7 pisze:A zdjęć z takim czarnym paskiem na oczach, też nie można...
-
- Zaprawiony W Bojach
hmm nad tym czarnym paskiem sie zastanowie
Chomiczowka wyszla mi ladnie? milo slyszec tym bardziej ze nastepna 15 dopiero za rok nalezalo ja ladnie pobiec
co do Kabat ... ludze sie ze to wina obuwia czekam az zniknie snieg i kwestia posiadania kolcow na trasie przestanie miec takie znaczenie o ile bieganie w nakladkach pod gore i w dol jakos sie sprawdza o tyle na plaskim czuje ze to nie jest TO :/
wprowadzenie mam juz za soba. nie zamierzam juz zwiekszac liczby km. doszlam chyba do takiego poziomu na jakim przynajmniej przez najblizsze tygodnie zameirzam pozostac
Chomiczowka wyszla mi ladnie? milo slyszec tym bardziej ze nastepna 15 dopiero za rok nalezalo ja ladnie pobiec
co do Kabat ... ludze sie ze to wina obuwia czekam az zniknie snieg i kwestia posiadania kolcow na trasie przestanie miec takie znaczenie o ile bieganie w nakladkach pod gore i w dol jakos sie sprawdza o tyle na plaskim czuje ze to nie jest TO :/
wprowadzenie mam juz za soba. nie zamierzam juz zwiekszac liczby km. doszlam chyba do takiego poziomu na jakim przynajmniej przez najblizsze tygodnie zameirzam pozostac
-
- Zaprawiony W Bojach
nie biegam juz tylko po plaskimzoltar7 pisze:LadyE nie za bardzo ma gdzie trenować do biegów w terenie...
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Jak skechersy ?
I motywator niezły. Ekonomiczne treningi i niebotyczne wyniki
I motywator niezły. Ekonomiczne treningi i niebotyczne wyniki
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
LadyE mimo tego, że nie jesteś w pełni usatysfakcjonowana wynikiem, to jeśli się nie mylę, to jednak jest to nowa życiówka
Nie przejmuj się, pierwsze koty za płoty
A tak w ogóle to chciałem ci powiedzieć, że te 30 min różnicy pomiędzy moim a twoim wynikiem, to traktuj jako tymczasowe
A mi się LadyE zawsze wydawała wręcz za porządna... a o szalone poczynania (no morze z wyjątkiem kupna tych Skeczersów) to w ogóle jej nie podejrzewałem
Nie przejmuj się, pierwsze koty za płoty
A tak w ogóle to chciałem ci powiedzieć, że te 30 min różnicy pomiędzy moim a twoim wynikiem, to traktuj jako tymczasowe
Hę ??Kanas78 pisze:Twoje poczynania biegowe (niekiedy szalone)
A mi się LadyE zawsze wydawała wręcz za porządna... a o szalone poczynania (no morze z wyjątkiem kupna tych Skeczersów) to w ogóle jej nie podejrzewałem
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Gratulacje
-
- Zaprawiony W Bojach
dziekuje za mile powitanie i gratulacje
Gife w go runach zaczynam sobie coraz smielej pozwalac wciaz jednak zakladam je na krotkie wycieczki musze sie z nimi oswoic dzis bieglam w dziurawych juz niestety 4f :/ tym wieksza motywacja by znalezc im godnego nastepce
nastepnym razem musi byc lepiej :PPPP
Gife w go runach zaczynam sobie coraz smielej pozwalac wciaz jednak zakladam je na krotkie wycieczki musze sie z nimi oswoic dzis bieglam w dziurawych juz niestety 4f :/ tym wieksza motywacja by znalezc im godnego nastepce
nastepnym razem musi byc lepiej :PPPP
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Witaj!
Gratuluje dzisiejszej życiówki na półmaratonie!
Bardzo fajnie, że znowu prowadzisz blog. Zapowiada się fajne bieganie.
Będę trzymał za Ciebie kciuki!
Gratuluje dzisiejszej życiówki na półmaratonie!
Bardzo fajnie, że znowu prowadzisz blog. Zapowiada się fajne bieganie.
Będę trzymał za Ciebie kciuki!