Kachita a co to za plecaczek byl ten z f4? ja mam taki chyba 5l i poki tak na codzien sprawdza sie swietnie choc na bieganiu jeszcze nie sprawdzalam

Moderator: infernal
Jedne ciacho pozwalamkachita pisze:Wróciłam, usiłuję się ogarnąć, ale jakoś mi niespecjalnie idzieŻal było wyjeżdżać dzisiaj rano, a całkiem dobre ciacho w osiedlowym lokalu, kupione z zamiarem pocieszenia się, nie smakowało tak, jak pyszności z Fantazji...
to już teraz wiem skąd te sianie defetyzmu i robienie ze mnie niejadkazoltar7 pisze:Ja na obozie przytyłem ze 3 kg(jeszcze jutro to sprawdzę... bo...)
Obóz zapamiętam jako WIELKIE ŻARCIE przerywane krótkimi pauzami na przebieżki...
Ze słodkości to jednak najbardziej lubię karmelAsiula pisze:Czekolada jest pyyyyyszna!!!!!
DziękujęKanas78 pisze:Boski avatar!Kachita a w ktorym biegu bedziesz robic ta zyciowe na dyche? Pewnie gdzies napisalas, ale nie widze
![]()
Po pierwsze primo to nie "wielki projekt" tylko "WIELKI PROJEKT"...kachita pisze: I pamiętaj, Zoltar, że reaktywowaliśmy nasz wielki projekt!