Moderator: infernal
J-33 znowu nadaje...kachita pisze:pardita, nie wątpięI wszystko bez recepty
Ale na szczęście wyleczyłam się sama, metodą chałupniczą, więc po pracy śmignę do parku.
To zupełnie odwrotnie niż ja...kachita pisze:Lubię biegać
Długi czas też nie lubiłam. I nawet nie zauważyłam, kiedy polubiłamzoltar7 pisze:To zupełnie odwrotnie niż ja...
ee a moze jednak pozytywna motywacja okaze sie skuteczniejsza;) tego Ci zyczekachita pisze:Mimo to miła niespodzianka - wreszcie się coś ruszyło w temacie tkanki tłuszczowej i nawodnienia organizmu. Miałam cichą nadzieję na negatywną motywację (oranyboskie, ale przytyłam, jezu, muszę to zrzucić), a tu teraz będę musiała coś kombinować z pozytywną (good job, oby tak dalej, jestem na dobrej drodze, są efekty, keep going! pitupitu...)
A w ogóle to wiecie co? Lubię biegać
jak się rozmyślisz to daj mi znać, z chęcią przywiozę zawiozękachita pisze:Cóż, mimik, wygląda na to, że nie pobiegamy razemZwyciężyła proza życia - przeziębienie, brak transportu (a autobusami/pkp tłukłabym się z 1,5 h w jedną stronę, a to i tak przy dobrych wiatrach), nadchodzący remont, takie tam... Może następnym razem się uda. Powodzenia jutro!
Kachita,mimik pisze:jak się rozmyślisz to daj mi znać, z chęcią przywiozę zawiozękachita pisze:Cóż, mimik, wygląda na to, że nie pobiegamy razemZwyciężyła proza życia - przeziębienie, brak transportu (a autobusami/pkp tłukłabym się z 1,5 h w jedną stronę, a to i tak przy dobrych wiatrach), nadchodzący remont, takie tam... Może następnym razem się uda. Powodzenia jutro!
![]()
Mimik, kielbaska, rodzinna atmosferka..mimik pisze:Mogę tylko poinformować, że kiełbaska była nawet ok.Imprezka bardzo kameralna, w rodzinnej atmosferce..