MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- 
				bleez
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Piotrek do Ciebie napiszę tylko krótko, że już nie nadążam za Twoimi sukcesami. Jestem pełen podziwy, bo pamiętam Twój lekki niedosyt po maratonie w Krakowie, teraz pewnie satysfakcja z wyników jest zupełnie inna. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

- mimik
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
wg tego planu co teraz.. koniec całego planu mniej więcej wypadnie, o ile nic nie wypadnie  ,  właśnie na początek wiosny.. Na jakich tempach będę biegał? Nie wiem, zobaczę co się uda wycisnąć na Maniackiej..
,  właśnie na początek wiosny.. Na jakich tempach będę biegał? Nie wiem, zobaczę co się uda wycisnąć na Maniackiej..
A co po Skawinie? Nie wiem.. Może takie cuś spróbuje dla odmiany (niżej), dosyć skonkretyzowany pod względem celu, ale ogólnie dużo biegania, w sam raz na wiosnę i lato kiedy dni będą dłuższe i będzie ciepło... poza tym trening oparty w zasadzie na ciągłych 

http://www.laufszene.de/Training/Traini ... 0km_36.htm
http://forum.treningbiegacza.pl//?showtopic=59&st=0 - więcej planów

,  właśnie na początek wiosny.. Na jakich tempach będę biegał? Nie wiem, zobaczę co się uda wycisnąć na Maniackiej..
,  właśnie na początek wiosny.. Na jakich tempach będę biegał? Nie wiem, zobaczę co się uda wycisnąć na Maniackiej..A co po Skawinie? Nie wiem.. Może takie cuś spróbuje dla odmiany (niżej), dosyć skonkretyzowany pod względem celu, ale ogólnie dużo biegania, w sam raz na wiosnę i lato kiedy dni będą dłuższe i będzie ciepło... poza tym trening oparty w zasadzie na ciągłych

http://www.laufszene.de/Training/Traini ... 0km_36.htm
http://forum.treningbiegacza.pl//?showtopic=59&st=0 - więcej planów
- makar
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
To już był Tłusty czwartek? Przegapiłam objadanie sie pączkami? Pączki jem tylko raz w roku, własnie w tłusty czwartek.... Będę musiała nadrobić... Powodzenia na zawodach!

- 
				Ciawaraz
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka w maratonie: brak
Tłusty czwartek jest 3 marca czyli nic nie przegapilas  ))
))

))
))Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
						KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
- mimik
- Zaprawiony W Bojach 
ojoj.. sorki w tym roku 3 marca! 
..nie wiem, co mi się pokićkało, chyba ktoś mi coś zle powiedział

..nie wiem, co mi się pokićkało, chyba ktoś mi coś zle powiedział

- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
O stary, ale fajnie z tym I miejscem w M30 - strasznie to musi być mobilizujące! Świetna sprawa! Morda się pewnie cieszy, jak wchodzisz do pokoju i widzisz statuetkę :D. Jeszcze raz gratki - Moc jest z Tobą! Ja też nie wyobrażam sobie za rok nie brać udziału w Zimnarach - bardzo dobra inicjatywa.

- mimik
- Zaprawiony W Bojach 
dzięki man!
trochę w tym wszystkim szczęścia i fartu, ale spoko uczucie stanąć sobie na pudełku
a tobie życzę jutro powodzonka na twoim zimnarze! mam nadzieję, że już lepiej z nogą?
EDIT: sorki, jutro nie masz zimnara lepiej jak pójdę się wyspać!
 lepiej jak pójdę się wyspać! 

trochę w tym wszystkim szczęścia i fartu, ale spoko uczucie stanąć sobie na pudełku

a tobie życzę jutro powodzonka na twoim zimnarze! mam nadzieję, że już lepiej z nogą?
EDIT: sorki, jutro nie masz zimnara
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:

jutro w pod Wawą jest półmaraton Wiązowna, z tego względu Zimnar ostatni (punktowany ostatni) za tydzień. Dzięki - kolano daje radę. Dziś jest pierwszy dzień kiedy go nie odczuwam. Pobiegłbym coś i dziś nawet, ale jeden dzień mnie nie zbawi, a jutro sobie zrobię truchcik z grupą - będzie bieg na 6 z plusem... na km

Dobrej nocy!

- 
				Maurice
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:

bravissimo master
- makar
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje Mimik! Pudło fajna rzecz ( też raz stanęłam dawno temu, bo startowało tylko 5 kobiet  ). Dzisiaj też pewnie pięknie dałeś radę. Niecierpliwie czekam na wpis na blogu.
 ). Dzisiaj też pewnie pięknie dałeś radę. Niecierpliwie czekam na wpis na blogu.

). Dzisiaj też pewnie pięknie dałeś radę. Niecierpliwie czekam na wpis na blogu.
 ). Dzisiaj też pewnie pięknie dałeś radę. Niecierpliwie czekam na wpis na blogu.- mimik
- Zaprawiony W Bojach 
Dzięki wszystkim za graty! Ale z takim bieganiem w kameralnych imprezach to nie sztuka, ale trzeba przyznać ten ZiMNaR w Oławie i Jelczu był fajnie zorganizowany.. 

Śnieżynka z żeliwa.. pół kilo.. jest czym zabijaćBardzo fajny medal.. ładny..

dzięki Flądro!GRATULACJE!!!!
dzięki, a jak tam u Ciebie w klasyfikacji GP Łodzi wyglądasz?bravissimo master
dzięki, dzisiaj było 22:01Gratulacje Mimik! Pudło fajna rzecz ( też raz stanęłam dawno temu, bo startowało tylko 5 kobiet). Dzisiaj też pewnie pięknie dałeś radę. Niecierpliwie czekam na wpis na blogu.
dziękuje, miło, ale nie ma czego zazdrościć! fartnęło się i jużgratulacje;p. chyba kazdy z nas CI zazdrosci tej statuetki:P