Rozumiem że jakieś posty zostały usunięte, prawda?Adam Klein pisze: ↑15 cze 2023, 23:15 Przepraszam pawo za chamstwo cichego, dawno powinien zostać stąd usunięty, narazie został zablokowany ale znając życie skończy się usunięciem.
Bo jak nie, to delikatnie mówiąc nie widzę żadnego powodu do blokowania/usuwania kogokolwiek. Let alone usera z 2001 roku.
Cichy w tym pierwszym (widocznym) poście jednak poruszył dość jednoznaczny temat - mieszania biegania do polityki. Nie podoba mu się to i ma rację. Przykład Lisa też imho był dość dobry - chyba swego czasu coś tu było o nim/czy coś reklamował - bo jego posty na tt są nie gorsze od wysrywów brata Oswalda. Różnica polega jedynie na tym, że pierwszy kocha DT, a drugi JK (zobaczcie gdzie owa miłość obu doprowadziła).
Kampania trwa, ale sugeruję ją zostawić na inne platformy.
Spostrzeżenie: Założyłbym też, że wśród użytkowników forum są i sympatycy PiSu i tym samym może i tvp. Czy na pewno więc warto, abyś Adam jako mod honorowy pozwalał sobie na takie wrzutki? Daawno tu nie zaglądałem w komentarze i mam nadzieję że to odosobniony przypadek, ale wydaje mi się że jako mod nie powinieneś przepraszać innego usera w czyimś imieniu. Cichy jest dorosły. Nie widywałem chyba wcześniej takich zwyczajów tutaj. Pierwsze skojerzenie jakie się budzi po przeczytaniu czegoś takiego, to że mod z przyjemnością ucina kogoś z kim się nie zgadza i bierze czyjąś stronę. Ja osobiście bym miał drugie konto do prywatnych opinii, a te do moderacji użytkował zimno i bez emocji do dbania o regulamin/trzymania kultury. Wtedy to zupełnie inaczej wygląda. Wydaje mi się, że to dość ważny feedback dla Cb.