Jak zwykle relacja TOP ta kolejka na początku biegu to jest nieporozumienie, nie wierzę że nie można inaczej tej trasy zorganizować. Widzę, że Ty stałeś jeszcze dłużej niż ja, mi pierwszy kilometr zajął 16 minut, więc pewnie z 5-6 minut straciłem na tych schodkach.
To nie jest relacja tylko taki mini artykuł.
Pisz dalej Jarku, ja pewnie jestem jedną z niewielu osób, które bardziej się skupiają na treści niż na zdjęciach.
Mimo, że mają swój urok.
Twoje relacje z zawodów powinny być puszczane na głównej w dziale "oczami amatora"
Super się czyta. oczywiście kibicuje i trzymam kciuki!
Ja się zastanawiam, czy w październiku pobiec drugą połówkę, dwa tygodnie po pierwszej a ty lecisz maraton po ultra.
Właśnie przestałem się zastanawiać.
Pablope pisze: ↑31 lip 2022, 22:14
Dziesiąty wśród mieszkańców Szczecina.
@Arti gratulacje dla Ciebie 3:44:30
Dziękuję ale bez przesady. Wprawdzie przed maratonem zrobiłem jeszcze 10km i razem z rozgrzewką wyszło 53km oraz biegłem głównie z telefonem kręcąc maraton dla potencjalnych uczestników ale mięśniowo powinno być lżej. Z założenia tempo miało być wolne aby nie zakwasić się i gdyby było 10 min szybciej oraz z większym luzem to byłoby ok W 6 dni zamknąłem - ok. 145km
Generalne fajna impreza w Szczecinie gdyż sporo znajomych
Tak, impreza fajna. Trzeba przyznać, że dopisała również pogoda.
Jak dla mnie to też na plus zmiana trasy.
Takich osób, zapisujących się na ostatnią chwilę, było dużo, musiałem stać w kolejce