Dzieki Tomcio! Czekam na Twoja próbę :Skoor pisze:No ładnie, gratulacje.

Moderator: infernal
Dzieki Tomcio! Czekam na Twoja próbę :Skoor pisze:No ładnie, gratulacje.
niezmiernie mi miło za słowa uznania, z uszanowaniem miły Panie.pawo pisze:Pandemiczny ale nie anemiczny.
Dobry wynik, moje uznanie.
dzięki! najważniejsze, że sufitu nie widać!jacekww pisze:Gratuluję, solidnie przesz do przodu!
Nie. Tak było w planie. Tak tez sie biega MD. No moze 1s...sultangurde pisze: ale z otwarciem trochę przesadziłeś![]()
dzięki! jak próbowałem sobie przypomnieć bieg (z czym w sumie mam problemsultangurde pisze:Gratulacje. Wszystko idzie do przodu, ale z otwarciem trochę przesadziłeśGłowa musiała popracować.
zbyt dosłownie wziąłem sobie do serca stwierdzenie "otwórz odważnie"Rolli pisze: Nie. Tak było w planie. Tak tez sie biega MD. No moze 1s...
dzięki! czekamy na Ciebieinfernal pisze:Gratulacje
Taaaaaaaaa... Muszę uśmiechnąć się do Rolanda o plan na miesiąc pod 1000mPrzemkurius pisze: dzięki! czekamy na Ciebie
Tomcio to był paluch...Przemkurius pisze:Dzieki Tomcio! Czekam na Twoja próbę :Skoor pisze:No ładnie, gratulacje.
W sumie to nie wiem. Pewnie jakbym wolniej ruszyl to bym później zaczął cierpieć. A czy byłoby wolniej? Nie umiem określićinfernal pisze:
Swoją drogą, mocne otwarcie zrobiłeś. Chyba Ci to posłużyło jednak jak patrzysz z perspektywy czasu?
Ale ja wiem, ze nie byłoby szybciej.Przemkurius pisze:W sumie to nie wiem. Pewnie jakbym wolniej ruszyl to bym później zaczął cierpieć. A czy byłoby wolniej? Nie umiem określićinfernal pisze:
Swoją drogą, mocne otwarcie zrobiłeś. Chyba Ci to posłużyło jednak jak patrzysz z perspektywy czasu?