Przerwa 2:30-3' by mnie zabiła pewnie po 2 powtórzeniach.
Chodziło mi o to jak wyżej Michałowi napisałem. No i odczucia z samego 1km takim tempem, że poszło to na względnym komforcie. Nie bolało jak miało boleć

Moderator: infernal
Okej, przepraszam!Rolli pisze:Przypominam! Teraz wszystko wolniej jak w planie!!
Ej, u niego to i u mnie, zabieraj co swoje, tu niektórzy trenować próbującichy70 pisze:ja już zalatwiłem z wiatrem , zostaje u Ciebue na dłużej
Dokradnie. Jak śnieg to na czuja. Teraz jest tylko utrzymanie napięcia w mięśniach.Przemkurius pisze:Okej, przepraszam!Rolli pisze:Przypominam! Teraz wszystko wolniej jak w planie!!
Jeszcze takie pytanie: obecnie leży śnieg (pewnie się do jutra rozpuści) lecz jeśli nie, to 400m po chodniku na czuja?
masz Marcin. Prawy but generalnie jest ciut luźniejszysochers pisze:No właśnie czytałem odpowiedź Rolliego w innym temacie i Twój komentarz gdzieś. Ja sobie też nabyłem okazyjnie, i się zastanawiam, czy o pół numeru większe nie powinny być, bo są wypełnione stopą w 100%, leżą idealnie, ale paznokieć opiera się o materiał. Pokaż swoje, będę miał punkt odniesienia.
+1.Logadin pisze:U mnie są mniejsze pół nr. i jak chodzę w nich są idealnie opinające, na biegu spoko ale jak idzie wyhamowanie to tragediaPaznokcie do wymiany :D Więc nakładam jedynie na odcinki i jak najszybciej po zdejmuję.
Kurczę, wszyscy w kolcach będą latać w 2021! Rolli i jego podopieczni zostali biegowymi trendsetterami!sochers pisze:K, ja sobie te chyba wymienię, oparcie będzie dalej idealnie, a paznokci szkoda![]()