fajnie, nowy wyglądzik .. tak jakoś inaczej,... są/będą jakieś dodatkowe zmiany w porównaniu z poprzednią wersją np. więcej emotikonów, jakieś zmiany w prowadzeniu blogu ( lepsze wyszukiwanie i umieszczanie etykiet itp. )??...
a tak poza tym pierwsze wrażenia, na początku dziwne uczucie, że prawa strona ostatni post taki szeroko... ale w sumie na tekst jest dużo miejsca i dobrze się go czyta
... na stronie głównej uczucie, że wszystko jest tak trochę ściśnięte, to samo uczucie jak patrzy się na wątki, poprzednio wszystko było szerzej i literki większe ( lepiej się to czytało)... ...osobiście kolor mi się podoba, choć jestem zwolennikiem pisania czarno na białym...
ogólnie ciężko coś powiedzieć, do pewnych rzeczy trzeba się trochę przyzwyczaić.. narazie jest ok... pozdro
Zaraz wrocimy do poprzedniego layoutu, do avatarow z lewej strony, nie wszystko da sie zrobic od razu. Forum jest zintegrowane z serwisem, wiec te sprawy mialy priorytet o 3. nad ranem Cierpliwosci prosze. Na razie nie bedzie ekstra funkcji, poza tymi ktore byly w poprzedniej wersji.
nowy wygląd może być, chociaż do starego już się przyzwyczaiłem.... do nowego też się zapewne przyzwyczaję... chociaż trochę naszukałem się "odpowiedz"
Ja mam tylko jedną prośbę. Aby na stronie głównej było bardziej widoczne w którym dziale są nowe posty. W tej chwili tylko powiększa się obrazek biegacza co jest mało czytelne. Jakby można było dodać jakiś kolor to bym była bardzo wdzięczna Oczywiście rozumiem, że nie wszystko na raz da się wprowadzić