Rozmiar 42.5, US 9, tak jak mam adidasy. Z reguły nie zamawiam bez przymiarki, ale niech tam, trudno. Najwyżej, jak będą za małe to pojawią się w dziale giełda

Pozdrawiam
No, już się cieszyłem, a potwierdzenia zamówienia na mailu nie ma, pomimo, że ponoć wysłali. Czekam dalej...Shadow1 pisze:Dziękuję Wam bardzo. Zamówiłem i jaKolejne niebieskie
Rozmiar 42.5, US 9, tak jak mam adidasy. Z reguły nie zamawiam bez przymiarki, ale niech tam, trudno. Najwyżej, jak będą za małe to pojawią się w dziale giełda
Pozdrawiam
ja mam akurat na mailu potwierdzenie przyjęcia zamówienia, z orientacyjną datą dostawy na 04.12Shadow1 pisze:No, już się cieszyłem, a potwierdzenia zamówienia na mailu nie ma, pomimo, że ponoć wysłali. Czekam dalej...Shadow1 pisze:Dziękuję Wam bardzo. Zamówiłem i jaKolejne niebieskie
Pozdrawiam
Shadow1 pisze:Na trigar.pl garmin fr945 za 2149 zł, nie śledzę cen na bieżąco, ale obniżka o 500 zł.
Na apex24 jest 735 z pasem HRM za 1149zł. Bardzo dobra cenab@rto pisze:Jakby co, to na azymucie i apex24 są takie same ceny za garmina. Tylko azymut padł.
Czekam aż strona wstanie i biorę 245.
Wyjaśniło się skąd tak atrakcyjna cena, tropikalne do stycznia, cytrynowe do maja, batony do lutego, pewnie po terminie nie zaszkodzą, ale mam coś grubszego do odesłania i chyba je dołożę.jacekww pisze:Dobra oferta na żele/batony SIS, dodatkowo do 1.12 -15%, co prawda przesyłka 20zł, ale przy większych lub innych zakupach można dorzucić.
https://www.addnature.pl/bieganie/odzyw ... apoje.html