No chyba że wyhaczę te Novablasty/Triumphy, bo tu chyba same pozytywne komentarze. Albo gdzieś przymierze Pumy/Reeboki. Muszę się szybko decydować bo czuję że te aktualne Pegasusy już są do wyrzucenia.
Mossar pisze: ↑24 maja 2023, 21:45 Tyle sprzecznych opinii że chyba zostanę przy PegasusachBTW patrzę właśnie na swoję i jednak mam 38ki. Czy 39ki są podobne konstrukcyjnie i mogę w ciemno ten sam rozmiar?
No chyba że wyhaczę te Novablasty/Triumphy, bo tu chyba same pozytywne komentarze. Albo gdzieś przymierze Pumy/Reeboki. Muszę się szybko decydować bo czuję że te aktualne Pegasusy już są do wyrzucenia.
Glideride 3 wyglada na papierze bardzo fajnie, duzo niezbyt miekkiej pianki, drop 5mm, lekki.
No pierwsze wrażenie robi świetne, do tego ma płytkę kompozytową. Nic więcej nie powiem bo nie miałem tego buta dłużej niż parę minut na nogach. Do zdania dot. walenia z pięty odnoszę się ambiwalentnie w przypadku Asicsa, bo 99% amatorów wali z pięty w każdym bucie (bieg na śródstopiu naturalnie zaczyna dominować dopiero na tempach 3:xx)
Co robia inni to nie wiem, ja w kazdym razie nie wale z piety niezaleznie od tempasultangurde pisze: ↑25 maja 2023, 14:24 No pierwsze wrażenie robi świetne, do tego ma płytkę kompozytową. Nic więcej nie powiem bo nie miałem tego buta dłużej niż parę minut na nogach. Do zdania dot. walenia z pięty odnoszę się ambiwalentnie w przypadku Asicsa, bo 99% amatorów wali z pięty w każdym bucie (bieg na śródstopiu naturalnie zaczyna dominować dopiero na tempach 3:xx)
Ja przy wolnym biegu praktycznie zawsze walę z pięty.
Gówno prawda.weuek pisze: ↑25 maja 2023, 22:16 Asics zawsze pokazuje takie bieganie:
https://www.youtube.com/watch?v=N4etkkFTR28
Voila.