No noPrzemkurius pisze:Dobrze, pracuj nad pracą beztlenową, najlepiej na jednym wdechu![]()

Rolli pisze: Skoor tez juz to ze mną przerabiał (trochę inna metoda)... niestety jakoś mnie do końca nie przekonała.

Moderator: infernal
No noPrzemkurius pisze:Dobrze, pracuj nad pracą beztlenową, najlepiej na jednym wdechu![]()
Rolli pisze: Skoor tez juz to ze mną przerabiał (trochę inna metoda)... niestety jakoś mnie do końca nie przekonała.
Nie no, tutaj to ja akurat się trochę zgrywamRolli pisze:Skoor tez juz to ze mną przerabiał (trochę inna metoda)... niestety jakoś mnie do końca nie przekonała.Przemkurius pisze:Dobrze, pracuj nad pracą beztlenową, najlepiej na jednym wdechu![]()
Mnie się tam nie podobało to uczucieSkoor pisze:Ciekawe uczucie jak nogi z każdym krokiem miękną.
Nie. Ale jakoś zaprzestałem... a chłopaki tez nie chcą.Skoor pisze:Nie no ja oddychałem, to mięśnie nie oddychały. Ciekawe uczucie jak nogi z każdym krokiem miękną.
Roland, porzuciłeś zabawę z obturacją?
Wysłane z mojego A5_Pro .
Bałem się, że nie dam rady wykonać tych 7 powtórzeń. Tym bardziej, mając w pamięci jak poprzednim razem było ciężko przy mniejszej ilości i wolniej. Udało się jednakPrzemkurius pisze:W jakim sensie masz obawy psychiczne? Ze nie dasz rady czy, ze za ciężko?
Tik tok. Czas pokażę, czy z tej mąki będzie chlebsultangurde pisze:O kurde 7x takie combo 1000+200 to też bym się bał !! Wygląda to obiecująco.
Albo nie biegasz treningów które faktycznie stanowią dla Ciebie wyzwaniePrzemkurius pisze:To ja zbyt krótko biegam z typowym planem treningowym dla biegaczy żeby sie zastanawiać czy będzie za ciężko
Albo po prostu mam podejście wyjść i zrobić określoną jednostkę. Jest ciężko? Najwidoczniej musi
To dopiero zabawa się zaczniePrzemkurius pisze:Obecnie to klepe kilometry, ale w sobotę czeka mnie trening 1/2/3 km na p.4' min chyba na 90-95%się okaże na jakim jestem etapie, bo za miesiąc 5k
Zdecydowanie taksochers pisze:Ładnie Ci wchodzą te treningi, chyba potrzebowałeś nowego bodźca, i Rolli Ci go dostarcza