andy-komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Założyłem bloga i nie wiem czy ktoś będzie chciał czytać i komentować...Nie wiem tez czy temat do komentów jest wiążący przy zalożeniu bloga..ale skoro blog jest to moze i tu cos bedzie....
Pozdrawiam
Założyłem bloga i nie wiem czy ktoś będzie chciał czytać i komentować...Nie wiem tez czy temat do komentów jest wiążący przy zalożeniu bloga..ale skoro blog jest to moze i tu cos bedzie....
Pozdrawiam
- Polsson
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 1:31:11
- Kontakt:
Wpadam z re-wizytą
Życząc powodzenia w realizacji założeń żywię nadzieję, że wspólny trening biegowy czy też przejażdżka rowerowa rzeczywiście nastąpią. Bieganie to świetny lek, bo działo zarówno na ciało jak i duszę. Nie zapominaj o tym w sytuacjach kryzysowych. Zyskujesz wszak podwójnie. Któż z nas tego nie pragnie?
Życząc powodzenia w realizacji założeń żywię nadzieję, że wspólny trening biegowy czy też przejażdżka rowerowa rzeczywiście nastąpią. Bieganie to świetny lek, bo działo zarówno na ciało jak i duszę. Nie zapominaj o tym w sytuacjach kryzysowych. Zyskujesz wszak podwójnie. Któż z nas tego nie pragnie?
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
Bieganie ma zbawienny wpływ w walce z depresją. Po pierwsze sam ruch wzmaga wydzielanie endorfin,
poza tym pokonywanie własnych słabości, realizacja planu - wzmacnia wiarę w siebie.
Teraz już tylko trzeba zaparcia, systematyczności i motywacji, czego Ci życzę !
poza tym pokonywanie własnych słabości, realizacja planu - wzmacnia wiarę w siebie.
Teraz już tylko trzeba zaparcia, systematyczności i motywacji, czego Ci życzę !
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Stety, nawet bardzo stetyandy_czarny pisze:przebiegłem już swoje pierwsze 10KM na treningu- powyżej godziny niestety
Trening, to nie zawody, nie musisz się spinać, łamać godziny czy 45 minut na dychę. W zasadzie im dłużej pobiegniesz tą dychę na treningu, tym lepiej - nie tempo i dystans są wyznacznikami dobrego/złego treningu, tylko czas na nim spędzony. Na akcenty, interwały, progi i podbiegi przyjdzie czas, a na razie po prostu biegaj na luzie (naucz się na moim błędzie, ja potrzebowałem roku, by to zrozumieć ). Truchtaj, wdychaj świeże powietrze, ciesz się ruchem i endorfinami. Póki pogoda pozwala, wsiądź też czasem na rower, wyskocz na basen czy siłownię. I baw się treningiem
Powodzenia!
-
- Zaprawiony W Bojach
Witaj andy
Jeśli weźmiesz sobie głęboko do serca słowa grim-a 80 to zajdziesz o wiele dalej niż zakłada Twój plan
Ja ze swojej strony życzę powodzenia przez duże P
pozdro
Jeśli weźmiesz sobie głęboko do serca słowa grim-a 80 to zajdziesz o wiele dalej niż zakłada Twój plan
Ja ze swojej strony życzę powodzenia przez duże P
pozdro
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
Piękny weekend za nami, idealny do biegania. Jak postępy w dążeniu do celu ?
-
- Wyga
Dzieki za zainteresowanie i dobre slowo.. przyda sie...
weekend zmarnowany bo sie przeziebilem w pt i doprawilem w sobote ale jutro biegam nie ma bata
weekend zmarnowany bo sie przeziebilem w pt i doprawilem w sobote ale jutro biegam nie ma bata
-
- Wyga
Masz jakiś określony plan treningowy rozłożony na 3-4 treningi w tygodniu o określonych minutach biegu ?
-
- Wyga
Tak
Tak jak pisalem w pierwszym poscie bloga: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129
Pozdrawiam...
Pogoda jest wiec lece pobiegac
Tak jak pisalem w pierwszym poscie bloga: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129
Pozdrawiam...
Pogoda jest wiec lece pobiegac
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
Mamy ten sam plan treningowy, ja go tylko nieco dostosowałam do swoich potrzeb.
Pogoda rzeczywiście piękna, zachęca do biegania, trzeba to koniecznie wykorzystać
Pogoda rzeczywiście piękna, zachęca do biegania, trzeba to koniecznie wykorzystać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Dobrze Ci to idzie, nie wiem na co tu narzekać. Grim dobrze pisze, póki takie powolne człapanie przynosi postępy to warto to robić. Zaprocentuje to w przyszłości, bo ciężej będzie o kontuzje. Ja teraz chciałem szybko wrócić, biegając jakieś tempa i od razu piszczele wysiadły. Ostatnio wracałem kilka godzin w tygodniu człapiąc i nic, zero dolegliwości. A poziom po 1-1,5 miesiąca będzie zauważalnie lepszy! Good luck.
-
- Wyga
Moze masz racje - ja natury niecierpliwy jestem... ale wyniki tak czy siak marne :P
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Też jestem niecierpliwy mimo, że wiem dobrze iż cierpliwość popłaca hehe
-
- Wyga
te cFaniak bo masz duuzo lepsze wyniki od moich
hehehe
hehehe