A ja zapytam z innej beczki - czym robisz zdjęcia?

Moderator: infernal
Dzien dobry, biegajacy tylko brat - teraz ja dolaczam skromnieDrimik pisze:Witammiło się czyta Twojego bloga. Fajnie że masz biegającą rodzinkę! Zawsze to większe wsparcie i zrozumienie.
A ja zapytam z innej beczki - czym robisz zdjęcia?
Ano samczne tylko proszę zmniejszajmimik pisze:Smaczne zdjęcia.
Zazdraszczam (coć wolę konkurencjęrene87 pisze:... aparat to canon 5dmarkII
Tak tak ....a znasz forumowy kod by to zmniejszyc na miejscu ?hotmas pisze: Ano samczne tylko proszę zmniejszaj
mi canon siedzi od poczatkuhotmas pisze:Zazdraszczam (coć wolę konkurencję ). A jakie szkiełko do tego cuda???
I też witam i dziękujęhotmas pisze:A tak wogóle witam No i łane posępy robisz, oby tak dalej...
Dzięki, jakoś dobrnęłam przez te wszystkie zabiegi zmniejszania i wrzucania na bezpłatny serwerProvitamina pisze:Co do zmniejszania zdjec...Ja zawsze je zmniejszam za pomoca programow do obrobki zdjec/obrazow, a nastepnie wrzucam na serwer.
Cieszę się ogromnieProvitamina pisze:Renia zainspirowałaś mnie dzisiaj swoim treningiem
ja znowu mialam pod spodem stanik sportowy, wiec tak jakby dodatkowa bluzeczka :uuusmiech:Provitamina pisze:Chociaż rozbierać się nie będę...![]()
To prawdaProvitamina pisze:Twój brat jest KOCHANYSzczęściara!!!
Wiem.rene87 pisze:TERAZ SIĘ NA PEWNO NIE WYMiGAM
Próbujcie.Provitamina pisze:Renia zainspirowałaś mnie dzisiaj swoim treningiemTeż tak spróbuję
Kiedy ja znajdę na to czasmimik pisze: Próbujcie.Każde urozmaicenie jakie Wam podleci jest dobre. Taki trening z włączeniami spoko, ale nie zapomnijcie o BNP, bieg z narastającą prędkością, najbardziej naturalny bodziec.