Ależ Strasb, nikt cię nie uważa za głupią, co najwyżej za... psychopatędr strasb pisze:Spokojnie, na pewno nie jestem zwolennikiem zabiegiwania choroby.

Moderator: infernal
Ależ Strasb, nikt cię nie uważa za głupią, co najwyżej za... psychopatędr strasb pisze:Spokojnie, na pewno nie jestem zwolennikiem zabiegiwania choroby.
Przez wzgląd na to jakiego sobie promotora wybrałam na doktorat tutejsi znajomi nie mają najmniejszych wątpliwości w tym temacie.zoltar7 pisze:
Ależ Strasb, nikt cię nie uważa za głupią, co najwyżej za... psychopatę
lolza to korzystając z nieobecności pulsometru śmignęłam sobie trochę za szybkie easy.Za to jak fajnie się biegło.
Kredka,Kredk@ pisze:strasb GRATULACJE!!! Uwinęłaś się z tym doktoratem. Normalnie tempo to ty masz nie tylko w bieganiu!
Czytając twojego bloga wpadam w kompleksy. To jak się przykładasz do tego biegania, jak to planujesz, rozpracowujesz, liczysz, mierzysz. Odpadam. Zazdroszczę!
ZDROWIEJ!
Dżizus Pardita, jak ja ci tej cechy zazdroszczę... ja to zupełnie nie potrafię się z pieniędzmi obchodzić...pardita pisze:Choc... musze przyznac... naciagam te swoje plany troche - w finansowych czesto przyoszczędzam