Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
- Życiówka w maratonie: brak
Mi się również przypomniał dowcip (w temacie):
Przychodzi baba do lekarza, z synem i mówi:
- Jasiu, teraz wyprostuj się, żeby Pan Doktor zobaczył jaki jesteś krzywy
Przychodzi baba do lekarza, z synem i mówi:
- Jasiu, teraz wyprostuj się, żeby Pan Doktor zobaczył jaki jesteś krzywy
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
dobre, prawie tak jak batman "A jo sem Netoperek!!!".ps. Wiecie co mówi w czeskim dubbingu Lord Vader do Skywalkera? To sem ja, twoj tatinek
A za zdrowie trzymam kciuki. Coś jest nie tak z tymi naszymi organizmami, zamiast się cieszyć że o nie dbamy, to cały czas tylko kłody pod nogi lub dechy w plechy.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Zielony to fajny kolor zwłaszcza do biegania.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
gratuluje powrotu do biegania!
Mój terapeuta powiedział mi to samo. Mam być rozciągnięty i rozluzniony. Inaczej, jak wszystko będzie spięte, biodra zaczną rotować i problem wróci.. Nawet mi powiedział, że to rozciąganie (plus unikanie nieprawidłowych pozycji przy siedzeniu, np podwijanie nóg ect) jest ważniejsze niż te wszystkie ćwiczenia, które mogę robić, ale z umiarem bo i tak samo bieganie daję sporo kondycji.No i muszę zadbać o rozciąganie. Przed jutrzejszym treningiem mam się porządnie rozciągnąć. No i po też. A w tygodniu znaleźć czas na osobną jednostkę rozciąganiowo-treningową.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Nareszcie dobre wiadomości - tak trzymać
-
- Zaprawiony W Bojach
Księżna...No...te filmy to prześlę, prześlę, ale na razie ciężko mi czas znaleźć...
Robbur coraz częściej spotykam osoby, które na kręgosłup się skarżą. A (jak to wyraziła moja szacowna koleżanka obozowa) on nam przypomina, żeby nie przeginać...
Pulchniak taki kolor biegania, jaki oczu - w moim przypadku. Z domieszką szarości Ha, wszystko się zgadza
Mimik powiem Ci, że od razu czuję, kiedy siedzę w nieprawidłowej pozycji. Zaczyna mnie pobolewać, a jak siedzę przy kompie dłużej niż 30min to już w ogóle mega porażka - zaraz czuję ból w karku. Ja - podobnie jak Ty - też sobie zaszkodziłam nieprawidłową pozycją przy siedzeniu. Teraz już bardziej na to uważam.
Kurczę i wiecie co...Ja wiem, że się powtarzam, że może jestem upierdliwa z tym wystopowaniem, z tym siłowaniem się, ściganiem, pędem życia...Żeby zwolnić, żyć po prostu...Dzisiaj się dowiedziałam, że mój kolega nagle zmarł. Tętniak. Był młodszy ode mnie o rok. I jakoś to wszystko bardziej do mnie dotarło. Zdrowie ma się tylko jedno, czas tu na ziemi też jeden. To banał, ale jest jakiś lepszy niż to, żeby cieszyć się tym co jest, bo nie wiadomo kiedy się skończy?
Robbur coraz częściej spotykam osoby, które na kręgosłup się skarżą. A (jak to wyraziła moja szacowna koleżanka obozowa) on nam przypomina, żeby nie przeginać...
Pulchniak taki kolor biegania, jaki oczu - w moim przypadku. Z domieszką szarości Ha, wszystko się zgadza
Mimik powiem Ci, że od razu czuję, kiedy siedzę w nieprawidłowej pozycji. Zaczyna mnie pobolewać, a jak siedzę przy kompie dłużej niż 30min to już w ogóle mega porażka - zaraz czuję ból w karku. Ja - podobnie jak Ty - też sobie zaszkodziłam nieprawidłową pozycją przy siedzeniu. Teraz już bardziej na to uważam.
Kurczę i wiecie co...Ja wiem, że się powtarzam, że może jestem upierdliwa z tym wystopowaniem, z tym siłowaniem się, ściganiem, pędem życia...Żeby zwolnić, żyć po prostu...Dzisiaj się dowiedziałam, że mój kolega nagle zmarł. Tętniak. Był młodszy ode mnie o rok. I jakoś to wszystko bardziej do mnie dotarło. Zdrowie ma się tylko jedno, czas tu na ziemi też jeden. To banał, ale jest jakiś lepszy niż to, żeby cieszyć się tym co jest, bo nie wiadomo kiedy się skończy?
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
Ach, ta gwara wielkopolska. Dawno tego nie słyszałem Nie ma to, jak przebierać girkamiAniad1312 pisze: 5km po 5:47. Dzisiaj szybciej, jakoś tak girkami raźno przebierałam i co spojrzałam na Garminiaka, to musiałam zwalniać.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tiaa...jak na razie to są raczej girki-pyrki - waga jest nieubłaganaplusch pisze:Ach, ta gwara wielkopolska. Dawno tego nie słyszałem Nie ma to, jak przebierać girkamiAniad1312 pisze: 5km po 5:47. Dzisiaj szybciej, jakoś tak girkami raźno przebierałam i co spojrzałam na Garminiaka, to musiałam zwalniać.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Wspaniale, że biegasz.. słuchasz organizmu i robisz to, co on Ci podpowiada i to jest super
Pamiętaj dbaj o siebie i plecy.. no i nie zapominaj o mięśniach brzucha. Siła jest kobietą, no nie?
Pamiętaj dbaj o siebie i plecy.. no i nie zapominaj o mięśniach brzucha. Siła jest kobietą, no nie?
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dobrze to wygląda koleżanko!
Tak trzymaj! Jak koleżanka Kanas, słuchaj co mówi organizm.
Tak trzymaj! Jak koleżanka Kanas, słuchaj co mówi organizm.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
ładnie, ładnie biegasz.. oby tak dalej.
no i mam nadzieję, że widzimy się na połówce w poznaniu!
no i mam nadzieję, że widzimy się na połówce w poznaniu!
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Bardzo interaktywne masz te wpisy