Ale 25 i 30 po prawej stronie robią na mnie wrażenie najbardziej kobiecych i seksownych.. pewnie to kwestia zdjęcia, pozy, ubrania, ale to tylko dowód na to , że nie same liczny się liczą.. tylko to coś.

Moderator: infernal
Ma to w sumie logiczne uzasadnienie.. Bo my patrząc się w lustro widzimy twarz o odwróconej orientacji prawa-lewa strona, zapomniałem jak to się fachowo nazywa.. W rzeczywistości dla innych nie wyglądamy jak my siebie widzimy w lustrze, bo to jest obraz odwrócony.. no chyba, że ktoś jest idealnie symetryczny, to co innegokachita pisze:Tak przy okazji przypomina mi się ta reklama, która ładnie pokazuje różnice w tym, jak postrzegamy samych siebie, a jak nas widzą innihttp://www.youtube.com/watch?v=litXW91UauE
kachita pisze:A w ogóle widzę, bardzo ładny biceps, bardzo lubię ładne męskie bicepsy, nie za duże, ale też nie za małe, takie w sam raz
Nooo, Jensen.... ma to coś. Oglądamy ten sam serial?kachita pisze:Rudzi są przystojni, aczkolwiek niekoniecznie takie marchewy, tylko na przykład rudy blondyn w typie wikinga albo kasztanowo-rudy. Ech, bo się rozmarzę i spać nie będę mogła
kachita pisze:Serialu niestety nie oglądam, bo się boję- ubolewam bardzo, bo Jensen bardzo miły dla oka jest
Wiem.kachita pisze:Chyba gadaliśmy o tym w niedzielę, w kontekście zawodów kulturystów i fitnessek. Masakramimik pisze:Gdzieś mi już to ktoś mówił.Sylw3g pisze:Przestań pić przez 2 dni, to od razu Ci rzeźba się polepszy
Nie wiem, po 2 dniach została by ze mnie chyba płasko-rzeźba.![]()