Moderator: infernal
A to dupa. Coś mi się ubzdurało, że HM bedziesz biegłkkkrzysiek pisze: ↑24 sie 2021, 11:31 W Krakowie raz biegłem półmaraton, trasa jest faktycznie dość płaska, kilka kilometrów biegnie sie bulwarami nad Wisłą. W 2017 największy podbieg był właściwie na samym początku, kiedy obiegało się halę przy której były start/meta. Podbieg to jakieś 15 m na 1,5 km, później była jeszcze jakaś hopka w okolicach Wawelu, reszta raczej płasko.
e:
O ile w Poznaniu nie planujesz być ponad tydzień, to raczej się wyminiemy. Dycha jest 9 października, połówka 17.
Połówka na wiosnę w Lizbonie, o ile znowu nie przeniosą lub nie zamkną lotnisk. Do trzech razy sztuka.Siedlak1975 pisze:A to dupa. Coś mi się ubzdurało, że HM bedziesz biegłkkkrzysiek pisze: ↑24 sie 2021, 11:31 W Krakowie raz biegłem półmaraton, trasa jest faktycznie dość płaska, kilka kilometrów biegnie sie bulwarami nad Wisłą. W 2017 największy podbieg był właściwie na samym początku, kiedy obiegało się halę przy której były start/meta. Podbieg to jakieś 15 m na 1,5 km, później była jeszcze jakaś hopka w okolicach Wawelu, reszta raczej płasko.
e:
O ile w Poznaniu nie planujesz być ponad tydzień, to raczej się wyminiemy. Dycha jest 9 października, połówka 17.
Ja wszystkie szybkie treningi robię w freedomy 3 teraz, coś koło 400 ziko za nie wtedy dałem , to mój ulubiony but ,choć w 2 jeszcze wcześniejszych lepiej mi się biegalo . Jak zrobisz jakiś trening w 4 to chętnie posłucham recenzji , zwłaszcza że też miałeś doczynienia z innymi modelami , więc ciekawy jestem jak wypadają w porównaniu do nich , żywotność mojej 3 też zbliża się powoli już do końca , bo nie czuję już takiej amortyzacji jak na początku , pewnie nie długo tez będę się rozglądał i nie wykluczone że zdecyduje się na 4 . Jak już tego buta będziesz miał to może wkoncu zaczniesz wrzucać jakieś treningikkkrzysiek pisze: ↑30 sie 2021, 15:44 Te łatwiej uzupełnić, a Freedomy i Endorphiny rozmiar 11 to towar deficytowy.
Sent from my ASUS_I006D .
Sory nie sprecyzowałem , obecnie biegam w Freedom 3 , ale w przyszłym tygodniu będę kupował inny model edit wcześniej biegałem w Freedom 2 i tamten model lepiej przypadł mi do gustukkkrzysiek pisze: ↑11 wrz 2021, 13:17 Ale z którymi Saucony porównujesz? Saucony Endorphin Pro? Endorphin Speed? Czy Freedom 3?