waclaw - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Poszło zgodnie z planem, czyli poniżej godziny :) I sponiewierałam się, chociaż wiadukty okazały się być wcale nie takie straszne. Gratuluję pięknego wyniku!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Waclaw piekny wynik!!!!!
gratuluje :) czyli nie 10, nie 11 a 12 :)
najbardziej cieszy mnie ostatnie zdanie z wpisu :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szybkiego powrotu do zdrowia!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wracaj szybko
ale pamiętaj, że lepsza przerwa o tydzień za długa, niż dzień za krótka
pozdro!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mam nadzieje ze uda sie szybko uporac z noga :)

plany nie powiem bardzo ladne :taktak:
waclaw
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dobrze będzie! Konkretne cele na wiosnę tylko pomogą mi szybciej uporać się z tym upierdliwym podeszwowym tematem. Już nie mogę się doczekać jak to fajnie będzie w drugiej połowie roku odkrywać nowe obszary i biegać tak szybko jak nigdy do tej pory.

Byłem u ortopedy - mam skierowanie na USG na 6.12, więc na razie bez konkretów, ale cała wizyta przebiegła bardzo fajnie. Żadnego marudzenia, że bieganie szkodzi itd. Zapisał mi pan doktor środek przeciwzapalny doustny za dychacza + jakiś osłonowy na jelita + polecił chłodzić np. PO TRENINGU jak boli ;) założył dobry człowiek, że może mi odpalać i będę coś się ruszał :hej: Z fajnym szacunkiem podszedł do tego, jak powiedziałem że biegam tyle, bo po prostu to lubię. Podsumowując, żadnych konkretnych zaleceń co do wstrzymania się z treningiem, a to dla mnie wyraz zaufania - dorosłemu chłopu takich rzeczy nie trzeba mówić i sam wiem co jest w tym momencie najlepsze - nie biegać, ćwiczyć, kombinować żeby najszybciej zaleczyć.

Dzięki za wzmacniające słowa. Księgi kondolencyjnej nie wystawiam :oczko:
BLOG
KOMENTARZE dzięki kachita :D
iściak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ale zbieg okoliczności... tak się składa, że niecały tydzień temu padł mi kręgosłup... u lekarza nie byłem, ale jestem umówiony do znajomego pod koniec grudnia. trening obwodowy katuję już 4 dzień ( oczywiście stabilność na pierwszym miejscu). na początku się załamałem, ale teraz jestem już zmobilizowany i wyjdę dziś na krótki bieg na spróbę (mam nadzieje, że wrócę o własnych siłach). :oczko:
powodzenia w kuracji i łączę się w bólu. :oczko:
waclaw
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

iściak pisze:ale zbieg okoliczności... tak się składa, że niecały tydzień temu padł mi kręgosłup... u lekarza nie byłem, ale jestem umówiony do znajomego pod koniec grudnia. trening obwodowy katuję już 4 dzień ( oczywiście stabilność na pierwszym miejscu). na początku się załamałem, ale teraz jestem już zmobilizowany i wyjdę dziś na krótki bieg na spróbę (mam nadzieje, że wrócę o własnych siłach). :oczko:
powodzenia w kuracji i łączę się w bólu. :oczko:
Tak jest! nie ma marudzenia! czas kontuzji też można bardzo dobrze wykorzystać. Z tym bieganiem to uważaj, żeby się nie pogorszyło.

Zdrowiej!
BLOG
KOMENTARZE dzięki kachita :D
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

waclaw pisze:Kto zdrów niech biega! i niech nie słyszę, że komuś się nie chce bo pada albo wieje! przypieprzy się potem coś takiego jak taka "kontuzja" i człowiek żałuje wtedy każdego treningu, którego się nie chciało, albo na którym się nie chciało.
So say we all!*

Gratuluję wyniku - 8 km z kontuzją na pewno nie było lekko. Zdrowiej i raportuj postępy w doganianiu Mo! :)

* to mówiłam ja, nerd ;)

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chyle nisko czolo :oczko:
nakrecic taki wynik z kontuzja i na takiej trasie :nienie:
mam nadzieje ze bieg w zaden sposob nie spowolni dochodzenia do siebie :)
trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia!!
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Wyprzedzałem Cię koło 13 km, chciałem zapytać o buty (i po butach kojarzę), ale już mnie trochę przytykało i stwierdziłem, że jednak sobie daruję :P. Podobnie drugi trening pociągnąłem wieczorem :)

pozdrawiam
Krzysiek
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

graty za półmaraton
...i już. Kto zdrów niech biega! i niech nie słyszę, że komuś się nie chce bo pada albo wieje! przypieprzy się potem coś takiego jak taka "kontuzja" i człowiek żałuje wtedy każdego treningu, którego się nie chciało, albo na którym się nie chciało.
good point! zachęcający twój post :)
Sylaba
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

"Kto zdrów niech biega! i niech nie słyszę, że komuś się nie chce bo pada albo wieje! przypieprzy się potem coś takiego jak taka "kontuzja" i człowiek żałuje wtedy każdego treningu, którego się nie chciało, albo na którym się nie chciało."

ŚWIĘTE SŁOWA !!!
ODPOWIEDZ