zoltar7 pisze:A mnie intryguje, co znowu knuje Kachita, że sobie buty trailowe i to z takim agresywnym bieżnikiem... kupiła.
Co knuje Kachita
Cóż, powiem szczerze, że bieżnik akurat nie interesował mnie aż tak bardzo, jak ten zajefajny kolorek siateczki
Ale z drugiej strony - w ramach przekonywania samej siebie, że przecież te buty są mi straszliwie potrzebne i _muszę_ je kupić - niedługo jesień, błocko, a ja tu planuję podbiegi śmigać.
No i też myślę, żeby może ewentualnie coś popróbować w bardziej falowanym terenie - w końcu mam zostać ultrasem, a w PL (i nie tylko) większość ultra to jednak trail... Ale to na razie ciiiiiiiii...
wisnia pisze:LadyE pisze:a karta odpocznie jak sie sezon biegowy skonczy
no nie wiem... dla kobiet sezon zakupowy nigdy się nie kończy
strasb pisze:Ale tu dyskusje merytoryczne, chciałam wpaść butki skomentować, a tu nielicho się można nauczyć.
Butki zatem ładne, a Twoja karta kredytowa powinna się cieszyć, że w biegowym stroju dopasowana do butów torebka nie jest absolutnie niezbędna.
Na blogu kachity dla każdego coś miłego, i dla oka, i dla treningu, serdecznie zapraszamy
A z tą torebką to nie wiem, nie wiem, w końcu w sprzedaży są również i pasy na bidony
Chociaż chyba nie widziałam ani jednego w kolorze fuksji, producenci jeszcze nie odkryli tego aspektu kobiecego biegania
wolf1971, no problemo
W ogóle coś mnie przeziębienie jakieś łapie, nos zatkany, głowa boli, a w gardle drapie. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie, bo w planie interwały!