Bawareczka - komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
dziekuje za gratulacje i cierpliwosc
oglaszam koniec urolu
no ale jak dzieciaki od wtorku przyjda to mi sie humor poprawi, bo juz sie stesknilam
oglaszam koniec urolu
no ale jak dzieciaki od wtorku przyjda to mi sie humor poprawi, bo juz sie stesknilam
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
WOW, wynik naprawdę robi wrażenie! Najserdeczniejsze gratulacje. Będę Cię gonić. I możesz służyć jako świetna reklama obozów bieganie.pl
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Super wynik! Ludzie poprawiają życiówki i sekundy, a Ty od razu o ponad dwie minuty. Brawo!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
a najwazniejsze w tym wyniku jest, ze czulam sie na luzie a nie na ostatkach sil. Caly czas czulem, ze moge wiecej ale troche sie balam, bo czas byl duzo ponad moje mozliwosci.
-
- Zaprawiony W Bojach
gratulacje dla meza chyba wielu chcialoby miec takiego oddanego kibicaBawareczka pisze: Wreszcie po latach walki zostal mistrzem Dolnej Bawarii.
Teraz za kare musie sie przygotowac do kolejnego gorskiego biegu. Pod konie pazdziernika startuje w Mistrzostwach Bawarii a ja znow wbiegne pod gore poza konkursem i moze mi troche lepiej to pojdzie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Gratulacje ogromniaste dla Malzonka!!
A Ty z TAKIM Malzonkiem, to nie biegaj poza konkursem, tylko w nim!
A Ty z TAKIM Malzonkiem, to nie biegaj poza konkursem, tylko w nim!
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
Dziekuje w imieniu meza
oj kibicuje mu juz od dawna, od kiedy biegam troche mniej ale wzajemnie sie wspieramy.
A zapomnialam jeszcze napisac, ze dzien przed mistrzostwami spadla mu na noge beczka i ratowalam go altacetem i roznymi kapielami. Wystartowal z sina stopa. Ale chyba z przejecia nic go w trakcie biegu nie bolalo, ani stopa ani kolano. Dopiero potem.
Parditko ja juz na miejscu mialam nawet wielka ochote w zapisac sie, bo byla talko jedna babka w mojej kategorii i bylabym druga ale ja nie bylam przygotowana do takiego biegu.
I w sumie dobrze zrobilam, nie musialam sie wysilac tylko sobie powoli wbieglam (wczlapalam sie) na ta gore. Moze kiedys bede biegac biegi gorskie ale narazie moje male gorki przydomowe mi wystarcza.
oj kibicuje mu juz od dawna, od kiedy biegam troche mniej ale wzajemnie sie wspieramy.
A zapomnialam jeszcze napisac, ze dzien przed mistrzostwami spadla mu na noge beczka i ratowalam go altacetem i roznymi kapielami. Wystartowal z sina stopa. Ale chyba z przejecia nic go w trakcie biegu nie bolalo, ani stopa ani kolano. Dopiero potem.
Parditko ja juz na miejscu mialam nawet wielka ochote w zapisac sie, bo byla talko jedna babka w mojej kategorii i bylabym druga ale ja nie bylam przygotowana do takiego biegu.
I w sumie dobrze zrobilam, nie musialam sie wysilac tylko sobie powoli wbieglam (wczlapalam sie) na ta gore. Moze kiedys bede biegac biegi gorskie ale narazie moje male gorki przydomowe mi wystarcza.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Jestem pod wrażeniem górskich osiągnięć!
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
ja jeszcze tez, szczegolnie, ze ja pod ta gore tez wbieglam - weszlam i wiem jakie to trudne. A nozka Emka jeszcze sina. Wczoraj myslal, ze ma taki brud miedzy palcami a to siniaczek sie obsunal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
da sie ale nie za dlugo
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję życiówki! I mistrzostwa Emka!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
dziekuje
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Świetna babska imprezka, ale przygoda z autem już mniej fajna. Mam nadzieję, że szybko będzie naprawione.