Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mimik pisze:
strasb pisze:Pani podała dokładne wyliczenie, że jeden taki pan zakupił te buty i na półmaratonie zyskał 20s/km dzięki zmianie techniki i 15s/km dzięki butom. :bum:
podanie konkretnej liczby, jeden z chwytów marketingowych.. ;)

Ok, czepiam się. Przyjdzie czas, sprawdzę je. :)
Mimik więcej wiary chłopaku. Liczby nie kłamią... :ojoj: :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

chyba autosugestii. ;) ale co tam jak działa to działa.. skoro pani taka dobra w tym, to czemu nie. ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja też się czepiam. Próbowałam nawet na żywo, kulturalnie, ale jednak, niestety pani nie podjęła rękawicy. Mnie zastanawia wyliczenie ile dzięki butom ile dzięki technice. :oczko: I jeszcze z liczb było ile procent energii oddają buty Newton, a ile inne. Ale cyferek nie zapamiętałam tym razem. I nie uzyskałam odpowiedzi, jaki to był inny but w tym wyliczeniu, bo spektrum przecież mamy szerokie. Pewnie to coś na wzór "zwykłego proszku" z reklam bielszej bieli. :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie zastanawia wyliczenie ile dzięki butom ile dzięki technice. :oczko: I jeszcze z liczb było ile procent energii oddają buty Newton, a ile inne
w jakiś laboratoryjnych warunkach, mając za podstawę jakieś "estymaty", oparte o jakąś statystykę.. Nie można, powiedzieć, że nie. Ale jaki jest tego prawdziwy rozrzut. ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet nie to, rozentuzjazmowany pan zrobiwszy życiówkę napisał maila do pani, która mu buty sprzedała. I stąd zdaje się informacja.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po bandzie ;) "koko dżambo" i do przodu. Ale co? But fajnie wygląda, sprzedaje jakąś ciekawostkę, czemu nie? Trzeba kiedyś spróbować i samemu się przekonać. Ale spoko, że coś o nim napisałaś. A możesz napisać który model? Czasami przyglądam się niektórym butom.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na początek dostałam "Lady Isaac", potem próbowałam "Distance". Jeszcze były zdaje się pośrednie między nimi "Gravity" lub "Motion", nie jestem pewna które, nie przymierzałam. Dla Ciebie najbardziej by się pewnie nadawał MV2, ich najszybszy i najlżejszy model, na najmniejszych klockach - jakieś niezłe opinie czytałam nawet. Tego byłam ciekawa, ale nie mieli go na miejscu. Jest też niby but trailowy, ale to po prostu trochę więcej gumy pod podeszwą i mocniejsza cholewka, nic rewolucyjnego - nad rewolucyjnym butem trailowym ponoć pracują pilnie za Wielką Wodą. :oczko:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Na początek dostałam "Lady Isaac", potem próbowałam "Distance". Jeszcze były zdaje się pośrednie między nimi "Gravity" lub "Motion", nie jestem pewna które, nie przymierzałam. Dla Ciebie najbardziej by się pewnie nadawał MV2, ich najszybszy i najlżejszy model, na najmniejszych klockach - jakieś niezłe opinie czytałam nawet. Tego byłam ciekawa, ale nie mieli go na miejscu. Jest też niby but trailowy, ale to po prostu trochę więcej gumy pod podeszwą i mocniejsza cholewka, nic rewolucyjnego - nad rewolucyjnym butem trailowym ponoć pracują pilnie za Wielką Wodą. :oczko:
Dzięki! Ciekawe to.. Mi się na razie kończą Kinvary, ale tu będzie bez rewolucji, kupie prawdopodobnie znowu Kinvary. Ale obok tych minimusów (które mocno się trzymają) coś bym dołożył. ;)
EDIT: ładne foto! :)
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Słaby ten murarz, nawet gładkiej ściany nie umie zrobić :P .
Obrazek
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Wariatkm pisze:Słaby ten murarz, nawet gładkiej ściany nie umie zrobić :P .
No co ty Wariat, one te szwajcarskie ludzie specjalnie tak murują... bo im się od tego bogactwa w du... :jatylko: ...znaczy się w głowach poprzewracało... :ojnie: One to dizajn nazywają czy konsepsją... jakoś tak... :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ładnie, ładnie, będę od dzisiaj na Ciebie "spajderłoman" wołać :hejhej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tak jest :) spajderłoman bez dwóch zdań; fajne zajęcie : ))) ; kiedy znowu w terenie będziesz się wspinać?
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fotostory rewelacja :hejhej:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fakt, że w Szwajcarii takich śmiesznych murów z wypustkami nie brakuje, prawie każda szkoła ma małą ściankę wspinaczkową na sali gimnastycznej. Wspinałam się też w Polsce na "negatywie" - tj. zwykłej ścianie z wykutymi dziurami.

Na wspinanie w terenie czas już niebawem, koło południa by już było odpowiednio ciepło i śniegu poniżej 1200m n.p.m. już w zasadzie nie ma, tylko musi przestać na okrągło padać. W przyszłym tygodniu mamy naradę wojenną naszej potencjalnej grupy operacyjnej. :oczko:
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Do góry wejść to nie sztuka, ale jak zejść potem z sufitu ? Zeskoczenie czy upadek się nie liczy :bum: .
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ