Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
aj tam aj tam musisz schudnąć...samo się schudnie, jak będziesz realizować cel z tytułu bloga 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
podpisuję się pod tym wszystkim, z czego złazi mi lakier tudzież paznokcie.wolf1971 pisze:Kaczita... Chyba macie z Kanas jakiś stres po zawodach. Ciebie już nie mogę czytać, a Kanas słuchać. Takie głupoty gadacie/ piszecie... Jeśli chcecie przebiec maraton to zbierajcie siły na treningi, koncentrujcie się na wrześniowym celu, a nie trwonicie energię na użalanie się nad sobą. Bieganie boli i będzie jeszcze bardziej boleć. I módlcie się do Bozi Biegowej, żeby po 5 miesiącach maratońskich przygotowań, Rodzona Matka Was poznała! Bo mnie nie poznała... Możecie się na mnie obrazić za powyższe słowa- trudno. Jednak powiem jeszcze to, że wykonałyście w niedzielę kawał dobrej roboty: Ty przebiegłaś pierwsze 21 km w życiu, a Kanas poprawiła życiówkę bez wykonania 50% planu. Wiecie jak zarąbiście wyglądałyście na mecie? Pozytywna energia tryskała z Was strumieniamiZatem głowa do góry Kobitki i do przodu !
[nie, że się czepiam dziewczyn,ale podoba mi się podejście Wolfika - nie ma co gdybać i myśleć, trzeba działać]
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
oł jes!czilałt, czasem trzeba pomarudzić, to pomagaI marudzenie to nie jest użalanie się nad sobą!
ja tam czasem lubię pochrzanić, pomarudzić. dla zdrowotności, dla równowagi.

- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje Kachita!
Strasznie się zapuściłam w czytaniu blogów stąd ten karygodny brak uznania dla Twych maratonowych wyczynów!
Pooglądałam zdjęcia i zupełnie nie rozumiem jakie kilogramy chcesz zrzucać. Fajnie wyglądasz.
Pozdrawiam serdecznie.
Strasznie się zapuściłam w czytaniu blogów stąd ten karygodny brak uznania dla Twych maratonowych wyczynów!
Pooglądałam zdjęcia i zupełnie nie rozumiem jakie kilogramy chcesz zrzucać. Fajnie wyglądasz.
Pozdrawiam serdecznie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No taki jest plan!pardita pisze:aj tam aj tam musisz schudnąć...samo się schudnie, jak będziesz realizować cel z tytułu bloga
Księżno, przybij pionę!Księżna pisze:ja tam czasem lubię pochrzanić, pomarudzić. dla zdrowotności, dla równowagi.

Makar, dziękuję

A fotki to przecież specjalnie takie wrzucam, na których wyglądam szczupło

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
No ba!kachita pisze:A fotki to przecież specjalnie takie wrzucam, na których wyglądam szczupło
Ja też wybieram zwykle te gdzie jest 'lepszy profil'
A tu ból, bo Adam na obozie klikał tyle fotek, wrzucał je...
Bach gorszy profil, bach en face, bach!

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
DammitKsiężna pisze:A tu ból, bo Adam na obozie klikał tyle fotek, wrzucał je...
Bach gorszy profil, bach en face, bach!

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
I mnie, ja tez niefotogeniczna. 

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Ghy... ja to pierwsze co... to zobaczyłam relacje foto, że oni miarką mierzą miejsce gdzie normalne kobiety mają coś co nazywa się talią...
Już miałam stresa przed wyjazdem
A do tego ja taka wiecie... mocna w gębie... ale dać się miarką zmierzyć... O matko-z-córką....
Jak już doszło do tych pomiarów to miałam spocone ręce... ja która na basenie wczołguje się do niecki z wodą, miałam na wagę, i dać sobie miarką...
(ale tak na serio, poza gupim własnym wstydem-siebie to fajni ludzie, fajny obóz... i zdjęcia też!;-))
Zazdroszczę Wam, bo ja bym chętnie wówczas, z Wami, ale to zbyt odległe terminy by się wpisywać....
Już miałam stresa przed wyjazdem

A do tego ja taka wiecie... mocna w gębie... ale dać się miarką zmierzyć... O matko-z-córką....
Jak już doszło do tych pomiarów to miałam spocone ręce... ja która na basenie wczołguje się do niecki z wodą, miałam na wagę, i dać sobie miarką...
(ale tak na serio, poza gupim własnym wstydem-siebie to fajni ludzie, fajny obóz... i zdjęcia też!;-))
Zazdroszczę Wam, bo ja bym chętnie wówczas, z Wami, ale to zbyt odległe terminy by się wpisywać....
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:31
Kachita przejrzałam sobie twój plan no i mam bardzo mieszane uczucia...no bo ten plan jest jakiś kosmiczny.Napisane, że dla początkujących a zakłada strasznie dużą liczbę kilometrów. 50-60km tyg na złamanie 5h
no i teraz nie wiem czy ty lubisz tak dużo biegać bez względu na wyniki czy jednak zależy Ci na dobrych czasach. 4h w maratonie można złamać przy 30-40km tygodniowo + jakiś trening siłowy czy 'sztangi'. Kurcze przy tylu kilometrach to też łatwo o kontuzje.

Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane 

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
kachitko, nie przejmuj się, zdjęcia i filmy zawsze dodają kilogramy, pewnie wyjdzie te 4 kgwniosek obrazkowy i wniosek "następnym razem nie machaj do zdjęć"
Poza tym zważyłam się dziś rano - cóż, chyba muszę zmienić cel na "schudnąć 4 kg".![]()
Z tym optymistycznym akcentem - stay tuned!

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ignis, jeszcze nie wiem, czy będę biegać według tego planu, być może trochę go zmodyfikuję albo znajdę inny. Jeśli go zacznę, to dopiero za jakieś 2-2,5 miesiąca, do tego czasu mam nadzieję trochę podnieść tygodniowy kilometraż i się wzmocnić. Mam też inny plan, z tej samej strony, co mój plan na półmaraton (który się sprawdził całkiem nieźle), muszę go przejrzeć i porównać z tym z bieganie.pl.
mimik, dzięki za słowa otuchy. Rany boskie, nigdy nie przejmowałam się swoją wagą, nawet jak wokoło wszystkie laski miały albo anoreksję, albo bulimię, albo były permanentnie na diecie, a teraz na stare lata mi odbija
mimik, dzięki za słowa otuchy. Rany boskie, nigdy nie przejmowałam się swoją wagą, nawet jak wokoło wszystkie laski miały albo anoreksję, albo bulimię, albo były permanentnie na diecie, a teraz na stare lata mi odbija

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Mi też się podoba... ale tylko teoretycznie, bo życie jest życiem.pardita pisze: podoba mi się podejście Wolfika - nie ma co gdybać i myśleć, trzeba działać]
Więc, ja się z takim podejściem zgadzam tylko częściowo. Zgadzam się z ideą, że jak się nie da samemu sobie szansy i się nie spróbuje to na pewno się tego nie osiągnie, natomiast takie podejście może też powodować, że kiedy ktoś podejmuje się zadania przerastającego jego możliwości, to później przychodzi rozczarowanie. No chyba, że ktoś jest takim "naiwnym optymistą" albo głupcem, że nawet obiektywną klęskę przedstawia jako swoje osobiste zwycięstwa, co dla jednych będzie śmieszne ale inni wezmą to za dobrą monetę

A żebyś wiedziała jak na punkcie odchudzania odbiło mojemu szefowi...Kachita pisze: mimik, dzięki za słowa otuchy. Rany boskie, nigdy nie przejmowałam się swoją wagą, nawet jak wokoło wszystkie laski miały albo anoreksję, albo bulimię, albo były permanentnie na diecie, a teraz na stare lata mi odbija

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ignis ale z tego co ja zdarzylam sie zorientowac wiekszosc planow przygotowujacych do maratonu opiewa na jakies niemozliwie wielkie liczby (km-ow znaczy sie)... nawet te skierowane do poczatkujacych. i jeszcze to zalozenie by biegac min 5-6 razy w tyg... przy takim podejsciu nigdy nie bede mialy szansy zeby jakis do siebie dopasowac
Kachita masz swietna figure, prosze natychmiast zarzucic pomysl z odchudzaniem

Kachita masz swietna figure, prosze natychmiast zarzucic pomysl z odchudzaniem