Ależ ja się nigdzie nie spieszę Co innego bycie cierpliwym, no ale nie przeskoczęsebastian899 pisze:Pośpiech w bieganiu nie jest zbyt dobry , wszystko małymi kroczkami , na początku niech na spokojnie złamie 19 , później dopiero można myśleć o 18 , nic dziwnego że nie pobiegnie bo tempo na 19 a 18 to duża różnica która od razu nie da się przeskoczyć , tylko po prostu Michał musi być cierpliwy i robić swoje i tak jak mówicie przyjdzie czas na sub 18 , tylko nie w tej chwili i na łapu capu .
Ja tam tych rezerw nie widzę, przynajmniej w kwestiach wytrzymałościowych. Jeśli chodzi o szybkość, dochodzę do wniosku że tutaj jeszcze maksów nie sprawdzałem natomiast myślę, że coś tam jeszcze zapasu jest.bezuszny pisze:Sub19 to tylko kwestia czasu moim zdaniem. Taki trening na pewno zaprocentuje.
Zreszta, moim zdaniem nie ma co sie fiksowac na konkretnych wynikach typu sub19, sub18, bo to czasem potrafi zaslepic, ale mysle, ze jeszcze masz spore rezerwy. Jesli nie sam trening, to dochodzi do tego dieta, regeneracja, cwiczenia itd. Jesli bedziesz zawziety i wytrwaly tak jak teraz, a przy tym trenowac z glowa, tak jak pod okiem Rolliego, mysle, ze masz szanse zrobic spory postep - ale tak jak Sebastian pisze wszystko malymi kroczkami.
Sure thing Michael