Już to było. Wyczyszczona już dawno. W biegu, żeby jeszcze zdąrzyć przed zachodem słońca, nie łatwo było jakoś tym wszystkim operować.rene87 pisze:matryca zasyfiona jest w tej 20stce :P trzeba oddac do czyszczenia
MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ładny trening brat !!! jak wracales spacerkiem zastanawialam sie co robiles a tu proszę cały wachlarz
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Nie było lipy!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!Aniad1312 pisze:Piotrek, śwetny trening. Aż mi się zatęskniło gdyby nie to, że niespodziewanie jutro będę mieć czas na bieganie, ale siły na szybkość nie mam, to sama bym coś takiego sobie zapodała. Tylko wolniej
Fajny "odmulator" dzisiaj wyszedł po tych ostatnich dłuższych biegach.
Wiem, że lubisz sprinty. Zrobisz taki trening przy najbliższej okazji.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
ale matematyka kiedyś próbowałam czegoś podobnego /wiadomo, z innegu pułapu/, ale problem robi mi ukształtowanie terenu; wystarczy trochę górek i hr momentalnie skacze, nici z przyspieszania; dużo jeszcze pracy przede mnąAle czasami chce biec na konkretne tempo i zmieścić się średnio w jakimś zakresie (domyśle easy). Wtedy to co innego. Np. chce 12km w 4'50" . Jak polecieć spokojny początek i potem jakie robić tempo, że było stabilnie i nie za bardzo się rozpędzać? Np. pierwszy kilometr w 5'20", drugi 5'00" czyli na kolejnych 10km muszę odrobić 40sek do 4'50". Jeśli dobrze się rozpędzę, to patrze ile urywam z każdego kilometra bieganego poniżej 4'50" (najlepiej nie za mocno np. na kolejnych 10km powinno to być 4'46"). Jeśli widzę, że do połowy drogi zakres tętna (w domyśle wszystko poniżej 150bpm w trakcie easy) i odpowiednie tempo z każdego km się realizuje w dobrym kierunku, wtedy pozwalam sobie utrzymać troszkę szybsze tempo i staram się urwać z tego co planowałem.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Półmaraton się zbliża, to trzeba longi trzaskać A pytałam już, na jaki wynik się szykujesz?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Matematyka kwantowa normalnie.rubin pisze:ale matematyka kiedyś próbowałam czegoś podobnego /wiadomo, z innegu pułapu/, ale problem robi mi ukształtowanie terenu; wystarczy trochę górek i hr momentalnie skacze, nici z przyspieszania; dużo jeszcze pracy przede mną
Górki to inna bajka. U mnie w zasadzie płasko, gdzie niegdzie trochę pofalowany teren. Jakiej pracy? Z tętnem?
Zdecydowanie, wczoraj po 18tce już bylem fajnie zamulony, nie mocno, ale już..kachita pisze:Półmaraton się zbliża, to trzeba longi trzaskać A pytałam już, na jaki wynik się szykujesz?
Jaki czas na pólmaratonem ? No powiem ci, że na razie chyba tylko to co kalkulatory pokazują, czyli okolice 1.24-25 ale jak to będzie, jeszcze o tym nie myślałem.. Powalczę jeszcze na tych dychach.. No i baza baza..
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Buty, butami. Jakbyś 4 i 5 powtórzenie też leciał po ~3'45/km to pewnie dałbyś radę 7 wykonać. 3'23/km to już czuć wiatr we włosach,a pobocze się rozmazuje itp.
Krzysiek
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
wkurzyłem się.. poleciałem mocniej te ostatnie, ale to na zasadzie ostatni kilometr przed metą, człowiek umiera, ale jeszcze znajduje siły i leci bo wie, że zaraz koniec.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
co do butow to chyba sama zaczne jakies polowanie
no tak... im blizej domku tym wiecej sil
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Zdecydowanie! Ale lepiej samemu przymierzyć. Różnie bywa z tymi butami z internetu na podstawie tylko opinii.rene87 pisze:co do butow to chyba sama zaczne jakies polowanie
No to nie było tak blisko domu, na Karwińcu skończyłem. Wystarczyła myśl, że to ostatnie powtórzenie.
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Też się rozglądam za butami, wybór chyba padnie na Asics Gel Virage 6. Odkupiłam od mojego nauczyciela masażu bon zniżkowy, więc zakupu muszę dokonać w konkretnym sklepie int. Trochę okrojony asortyment, ale jak się na ma, co się lubi... W czwartek będę je mierzyła, jak podpasują to zamawiam
Gdzie lecisz tą połówkę?
Gdzie lecisz tą połówkę?
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Zdecydowanie najlepiej przymierzyć. W tym necie jest sporo rzeczy, które fajnie wyglądają, a czasami nie ma możliwości je przymierzyć, a chciało by się je mieć. Ale teraz w pierwszej kolejności rzecz sprawdzone.
Półmaraton we Wrocku w najdłuższy dzień roku, start o 20tej. Ostatni raz półmaraton (jak dotąd jedyny Ślężański) biegałem trzy lata temu. Bardzo jestem ciekaw co teraz wyjdzie.
http://www.pol.wroclawmaraton.pl/
Półmaraton we Wrocku w najdłuższy dzień roku, start o 20tej. Ostatni raz półmaraton (jak dotąd jedyny Ślężański) biegałem trzy lata temu. Bardzo jestem ciekaw co teraz wyjdzie.
http://www.pol.wroclawmaraton.pl/