You really are my ecstasy!Aniad1312 pisze:Czytaj: dwa ziarnka cukruW MIĘDZYCZASIE: 2x banan, jakieś łakocie![]()
Sorry Piotrek, nie mogłam się oprzeć. Ale wiesz przecież, że to z sympatii!i pewnie przez to, że zazdroszczę naleśników

Moderator: infernal
You really are my ecstasy!Aniad1312 pisze:Czytaj: dwa ziarnka cukruW MIĘDZYCZASIE: 2x banan, jakieś łakocie![]()
Sorry Piotrek, nie mogłam się oprzeć. Ale wiesz przecież, że to z sympatii!i pewnie przez to, że zazdroszczę naleśników
była jeszcze druga część tego snu, ale dotyczyła "userka" forumLadyE pisze:kiedys dosyc czesto snilam o problemach z dotarciem na mete, ze skompletowaniem stroju ... odkad czesciej startuje nie ma juz takiej nerwowkimoze warto by sprobowac?
po duzej pizzy tez ciezko sie biega
jak to dla czego? Dla dobrego samopoczucia i dla tego, że mimo iż najedzonam w dwójnasób, zazdroszczęzjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego
To wszechświat wysyła Ci sygnał, żebyś nie był chudszy ode mniemimik pisze:zjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego
Zaczęło się niewinnie od dwóch kostek..Aniad1312 pisze:jak to dla czego? Dla dobrego samopoczucia i dla tego, że mimo iż najedzonam w dwójnasób, zazdroszczęzjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego
A poza tym, to oczywiście zatyka mnie jak patrzę na Twoje tempa i tak sobie myślę, że to świetnie, że tak śmigasz, po tych wszystkich kłopotach zdrowotnych
You killing me insideKachita pisze:To wszechświat wysyła Ci sygnał, żebyś nie był chudszy ode mnie![]()
Tak, wiem, często ostatnio o tym piszę, ale co poradzę, jak mnie ta myśl przeraża
Aniad1312 pisze:no wreszcie zaczynasz mądrze gadaćchyba zacznę coś ładować więcej kilogramów.![]()
ps. wczoraj był dzień czekolady. żadnych wyrzutów!
min. 70% .. wiem, są jeszcze lepsze, ale nie mogłem znaleźć jeszcze mocniejszego wawelu..Aniad1312 pisze:A gorzka ile ma procent kakao?
Dokładnie!Aniad1312 pisze:To my tu z Kachitą się stresujemy, że tak dużo jemy, a ten tu na boku wpierdziela ile wlezie, a SIE NIE PRZYZNA. Fuj!