nie no bez przesady, coś trzeba było zjeść.Aniad1312 pisze:Ten jadłospis pt. "uzupełnij! Uzupełnij!" to całkiem jak " Weź tabletkę, weź tabletkę!![]()
Nie wspomnę o tym, że dobił mnie obiad: jabłko

Moderator: infernal
nie no bez przesady, coś trzeba było zjeść.Aniad1312 pisze:Ten jadłospis pt. "uzupełnij! Uzupełnij!" to całkiem jak " Weź tabletkę, weź tabletkę!![]()
Nie wspomnę o tym, że dobił mnie obiad: jabłko
Spróbuje.kachita pisze:Czyli lecisz tę Wrocławską Dychę po parku? Ciekawe, czy poprawili trasę po zgłoszeniach, że za długa.
Czułem, że może być w tym dobry interes.Aniad1312 pisze:Jak ktoś zbiera medale, to na złomie brąz chodzi 19zł/kg.![]()
![]()
Widzę, że wziąłeś sobie do serca nasze sobotnie rozmowy, o tym co zrobić z nadmiarem medali
...powiedział Mimik the Greatestjak ktoś nie ma czego wrzucić do gara, to niech się cieszy życiem
skromnieAniad1312 pisze:No nie uwierzę....chociaż przymiotnik "mały" w odniesieniu do posiłku od razu naprowadza na autora...mimik pisze:Zawsze można sobie dorobić na jakiś mały obiad.![]()
You see! Bieg to zdrowie, nabiera innych znaczeń.kachita pisze:Za 19 zyla to już całkiem niezły obiad można zrobić
Zobaczymy co wyjdzie z tego machania szabelką.ioannahh pisze:Mimik, szalenie mi sie podoba zmiana nazwy Twojego bloga :D 'for fun forever' na 'next target...', baaaardzo dobrze!!!! :D
Dzięki!mar_jas pisze:To w sumie bardzo niewiele Ci brakło w niedzielę......ładny czas...
A tak poza tym to patrzalem na czasy na Maniackiej....nabiegałes 38:25 i byłeś....148 w open.....mam wrażenie że poziom się podnosi w gorę..moje 40 minut by nie dało nawet miejsca w pierwszej dwusetce, czyli w pierwszych 10%....masarka, trzeba przykręcić śrubę