Cafe- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

ja trzymam kciuki :hejhej:
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale masz ładny stadion :) Aż się chce po nim biegać (wiem, brzmi to dziwnie, ale jak zobaczyłam te fotki, to mi się zachciało, naprawdę :taktak: :hej: ).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Ślimak
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 3:18

Nieprzeczytany post

Faktycznie stadion super, aż chce się biegać :) ...

Co do czystych butów to po crossie można o nich zapomnieć :hahaha:
Komentarze do mojego bloga
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=24552

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=D4n6LP_V ... ure=artist - jedna z moich ulubionych piosenek do biegania ;)
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

też dołączam do grona zachwyconych stadionem, i jak JASNO! ja niestety póki co przemierzem stadion w ciemnościach, dobrze, że chociaż równo jest (choć to też nie zawsze, tam ogólnie sporo płotków jest porozstawianych a czasem niektóre porzucane i wystarczy się zamyślić, żeby się potknąć :bum: ).
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
rushatek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:41
Życiówka w maratonie: 4:18

Nieprzeczytany post

cafe,
życzę jak najwięcej czasu ;) żeby się dał rozciągać i żeby go starczyło na jak najwięcej ;) na pokonywanie słabości również ;)

a stadion jest oświetlany tak rzęsiście tylko w dwóch przypadkach:
1. kiedy tylko obsługa ma przeczucie że może się pojawić Cafe w celach treningowych
2. czasami jak jest sparing piłkarski to też zapalą ze dwa jupitery (jak trening piłkarski to tylko jeden jupiter świeci - sam widziałem :hejhej: )

cafe a co to za plan?
damy radę na BN 11.11.2011 w 1:11:11? :oczko:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ah ten stadion ... rozmarzylam sie :hahaha:
na moim wieczorem jest tak ciemno ze trzeba nasluchiwac zeby na kogos nie wbiec :zero:
Awatar użytkownika
piotrekzkrakowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ależ pięknie na tym stadionie :). Moje marzenie: 400 m płaskiego.
ukłony i uśmiechy

JADĄC ROWEREM Obrazek BIEGNĄC Obrazek [komentarze] [blog]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Siewca wiatru
Zbieracz burz
czy to są jakieś odgrzewane kotlety w stylu Pratchett'a?
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siewca jest całkiem spoko*, Zbieracza nie czytałam, ale podejrzewam, że to kontynuacja. Z Pratchettem nie mają nic wspólnego, oprócz tego, że to fantastyka. Kossakowska dobrze pisze, podobają mi się jej książki, chociaż osobiście wydaje mi się, że to taka babska lektura, bo mimo bohaterów-twardzieli, rzezi i rąbanki jest emocjonalnie. Z drugiej strony znam wielu mężczyzn, którym książki Mai bardzo się podobają - zresztą nie bez powodu zbiera jedną nagrodę fandomu za drugą.

*gdyby to była moja pierwsza przeczytana książka tej autorki, to bym była zachwycona, a tak to "tylko" mi się podobała ;)

Pozwoliłam się sobie wtrącić, mam nadzieję, że Cafe mi wybaczy :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Z drugiej strony znam wielu mężczyzn, którym książki Mai bardzo się podobają - zresztą nie bez powodu zbiera jedną nagrodę fandomu za drugą.
Ufff, to jednak mój małżon nie jest jakimś ewenementem. :hahaha:
Awatar użytkownika
piotrekzkrakowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

@Kachita: Rozumiem, że mężczyźni mają czytać książki nieemocjonalne n.p. "Skoda 105. Sam naprawiam", albo "Dachy płaskie - systemy, materiały..." itp.? ;)
ukłony i uśmiechy

JADĄC ROWEREM Obrazek BIEGNĄC Obrazek [komentarze] [blog]
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrek, a czy ja zabraniam komukolwiek czytać cokolwiek? Albo czy to samo nakazuję? Ja tylko wyrażam swoją opinię, ktoś inny może mieć inną, relax ;)

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Siewca jest całkiem spoko*, Zbieracza nie czytałam, ale podejrzewam, że to kontynuacja. Z Pratchettem nie mają nic wspólnego, oprócz tego, że to fantastyka. Kossakowska dobrze pisze, podobają mi się jej książki, chociaż osobiście wydaje mi się, że to taka babska lektura, bo mimo bohaterów-twardzieli, rzezi i rąbanki jest emocjonalnie. Z drugiej strony znam wielu mężczyzn, którym książki Mai bardzo się podobają - zresztą nie bez powodu zbiera jedną nagrodę fandomu za drugą.

*gdyby to była moja pierwsza przeczytana książka tej autorki, to bym była zachwycona, a tak to "tylko" mi się podobała ;)

Pozwoliłam się sobie wtrącić, mam nadzieję, że Cafe mi wybaczy :hej:
dzięki!

ja ten rok poświęciłem na Agathę Christie. strasznie wkręciłem się w jej opowieści. mądra babka... ale dla odmiany chciałbym poczytać coś polskiego..
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:58

Nieprzeczytany post

jackma pisze:ja trzymam kciuki :hejhej:
rushatek pisze:cafe,
życzę jak najwięcej czasu ;) żeby się dał rozciągać i żeby go starczyło na jak najwięcej ;) na pokonywanie słabości również ;)
Dziękuję :-)
rushatek pisze: a stadion jest oświetlany tak rzęsiście tylko w dwóch przypadkach:
1. kiedy tylko obsługa ma przeczucie że może się pojawić Cafe w celach treningowych

damy radę na BN 11.11.2011 w 1:11:11? :oczko:
To są pomówienia ;-) Specjalnie wczoraj zwróciłam uwagę ... palą się wszystkie 4 lampy ( czy jak to tam zwał ;-) )

Nie biegnę niestety 11.11 ... ale co się odwlecze ...
kachita pisze: Pozwoliłam się sobie wtrącić, mam nadzieję, że Cafe mi wybaczy :hej:
Pewnie, że wybaczy :-) Bardzo się cieszę z tej dyskusji o książkach, to moja pasja numer 1 :-)
mimik pisze:
czy to są jakieś odgrzewane kotlety w stylu Pratchett'a?
Jak powiedziała Kachita to fantastyka odmienna od Pratcheta. Kossakowska misternie układa treść,
zaskakuje pomysłami i na pewno nie jest to lektura tylko dla kobiet.
mimik pisze:dla odmiany chciałbym poczytać coś polskiego..

Polecam Pipiliuka i jego Wędrowycza , boki zrywać. Na tej stronie znajdziesz więcej polskich autorów.
Fabryka słów
kachita pisze: *gdyby to była moja pierwsza przeczytana książka tej autorki, to bym była zachwycona, a tak to "tylko" mi się podobała ;)
Zaraz po Siewcy i Zbieraczu , przeczytałam "Rudą sforę" i choć książka napisana wartko, z pomysłem, nie wywarła
na mnie aż takiego wrażenia. Teraz czatuję w bibliotece na Upiora południa.
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko takie, których nie pragniemy zbyt mocno ...
blog
komentarze
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pilipiuk mi osobiście średnio pasuje, może pierwszy Wędrowycz był zabawny, ale potem zrobiły się odgrzewane kotlety...
A moją pierwszą książką Kossakowskiej był Zakon Krańca Świata. Podobał mi się bardzo. Ruda Sfora była kolejna i też bardzo mi się. ;)
cafe pisze:Bardzo się cieszę z tej dyskusji o książkach, to moja pasja numer 1
Przybijam piątkę :) A lubisz jakoś szczególniej fantastykę, czy też czytasz wszystko jak podleci? ;)
mimik pisze:ale dla odmiany chciałbym poczytać coś polskiego..
A jakiś konkretny gatunek? Kryminał, fantastyka, coś o życiu ;) ?

ODPOWIEDZ