Jeden z moich ulubionych, od paru lat w nim startuję co roku. Chociaż dyspozycja aktualna słaba, trzeba się bać czy mnie kolega nie zdubluje

Moderator: infernal
No jak się wyjechałeś na jednej pętli (bo nie miałeś biec drugiej), to trudno się dziwić, że na drugą nie miałeś już ochoty.ziko303 pisze: ↑25 lip 2022, 15:24 Biegłem tam w 2020 roku tylko 5 km i cieszyłem się, że nie muszę biec drugiej pętliale faktycznie na zbiegach można nadrobić
https://connect.garmin.com/modern/activity/5529693000
Czy możesz to rozwinąć? Nie chce mi się badać wszystkiego jak leci.Siedlak1975 pisze: ↑09 sie 2022, 22:43 Modfologia krwi to pikuś.Zbadaj hormony.
Testosteron, prolaktyna, kortyzol....
Jakie ćwiczenia proponujesz na pasmo biodrowe, bo z biodrami mam chyba największy problem.Adam Klein pisze: ↑14 sie 2022, 17:09 Czyli teraz robiłbym bardzo dużo ćwiczeń na brzuch, plecy, całe pasmo biodrowe, jakieś wypady, wstępowania, może przysiady z występowaniem (trzeba samemu pokombinować).
Warto tę procedurę uzdrawiającą zapamiętać! Pozdrawiamwigi pisze: ↑09 paź 2022, 21:44
Pod wieczór okazało się, że osłabienie spowodowane jest prawdopodobnie początkiem infekcji, bo pojawiły się jeszcze lekkie dreszcze i delikatny katar. Postanowiłem niezwłocznie wdrożyć spontaniczną procedurę uzdrawiającą.
Wypiłem więc napar z wiązówki błotnej, a potem herbatkę z czystka z kurkumą i pieprzem. W ciągu 3-4 godzin przyjąłem 4g wit. C, 8000 jednostek wit. D3, 50mg cynku, 400mg magnezu oraz 2 łyżki miodu lipowego. Położyłem się spać o godzinę wcześniej niż zwykle, a przed snem wypiłem jeszcze kieliszek własnej nalewki imbirowej.
Przy infekcji najważniejsze to szybko zareagować na jej początku, a nie czekać na rozwój wypadków. To, co można zrobić, to dostarczyć organizmowi dodatkowych elementów do walki z infekcją. To była szybka improwizacja, ale okazała się skuteczna.