Jeżeli rzeczywiście trasa miała 150m więcej, to odejmij sobie od tych 19:18 jakieś 30-40sec. Nie wiem na jaką trasę się szykujesz, ale z tych 19:18 łamie się 40min na dychacza przecież.
Moderator: infernal
Dokładnie Jacku...chocbym miał paść trupem na meciejackma pisze:To co w Mikołowie też 2 kroki za mną?
aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechujackma pisze:T0 38 pęknie
Marcin a potem to już naprawdę tylko z górki i finiszujemy tak jak ja wczorajmar_jas pisze: Nie mówiłem ile za Tobą wytrzymam..chociaż jakby się udało z 6-7km
Ten Twój finisz to masakruje....ostatnie 200m w tempie jakiego nie byłbym w stanie utrzymać nawet przez 100m na swieżojackma pisze:Marcin a potem to już naprawdę tylko z górki i finiszujemy tak jak ja wczorajmar_jas pisze: Nie mówiłem ile za Tobą wytrzymam..chociaż jakby się udało z 6-7km
Wiem jak wygląda procedura atestacjirubin pisze:co się martwisz, będzie dobrze!!
co do dodatkowych 150 metrów - pomyśl, czy omijając innych biegaczy, nie nadłożyłeś sobie na trasie jeszcze więcej ... chociaż w sumie biegasz już dość długo i nie robisz pewnie takich numerów![]()
niedawno kolega opowiadał mi jak wygląda procedura atestowania trasy biegowej;
strasznie drobiazgowo, dokładnie itp. itd.; po wstępnych pomiarach, próbkach, sprawdzeniach i innych - jedzie taki jeden na specjalnym rowerze z licznikiem i wszędzie tam, gdzie są jakieś zakręty, nawrotki - ścina je idealnie po przekątnej - możliwie najkrótszą drogą; w ten sposób wyjaśnił mi, dlaczego ja, w kwietniu, na atestowanej dyszce nazbierałam ponad 200m więcej